Mi się udaję tylko trial a przecież to freeware.
Acid Xpress
Acid Xpress
Czy komuś udało się zainstalować pełną wersję programu acid xpress z ostatniego numeru eis, i go używać bez limitów (trial 7 dniowy)???
Próbuje robić muzę na kompie od niedawna. Szukam info, mam zamiar być naprawdę niezły
Re: Acid Xpress
Chodzi o to że jak go chcę zarejestrować to hasło jest niepoprawne - a dostaje je ze strony producenta.
niech się wreszcie któś odezwie
Dzięki
Dzięki
Próbuje robić muzę na kompie od niedawna. Szukam info, mam zamiar być naprawdę niezły
...Chodzi o to że jak go chcę zarejestrować to hasło jest niepoprawne - a dostaje je ze strony producenta.
Dzięki
...
Zainstalowałem bez problemu. Chodzi już jakiś czas...
Proponuje odinstalować i spróbować ponownie.
Poza natrętnym namawianiem do zakupu pełnej wersji, to bardzo wartościowy freeware.
Pozdrawiam,
Maciej R.
Dzięki
...
Poza natrętnym namawianiem do zakupu pełnej wersji, to bardzo wartościowy freeware.
Pozdrawiam,
Maciej R.
-
Mossad_Attack
Zarejestrowalem sie bez problemow, oczywiscie poza natretnym namawianiem do zakupu nie bylo innych problemow :) ale czegoz chciec od darmowej wersji. Problem zauwazylem innego rodzaju, mianowicie nie mozna uzywac plikow wave. Nie wiem czy to moje przeoczenie, czy to taka wersja.
...Zarejestrowalem sie bez problemow, oczywiscie poza natretnym namawianiem do zakupu nie bylo innych problemow :) ale czegoz chciec od darmowej wersji. Problem zauwazylem innego rodzaju, mianowicie nie mozna uzywac plikow wave. Nie wiem czy to moje przeoczenie, czy to taka wersja. ...
na pewno można, przecież ten program posługuje się wave'ami jako swoim podstawowym surowcem
na pewno można, przecież ten program posługuje się wave'ami jako swoim podstawowym surowcem
Jestem absolwentem ASP w Krakowie, a więc jestem z innej branży :) Tworzenie muzyki traktuję jako hobby (bardzo ważne dla mnie hobby!).
na pewno można, przecież ten program posługuje się wave'ami jako swoim podstawowym surowcem...
Po przeciągnięciu pliku WAV z explorera na okno projektu program grzecznie załadował plik na pierwszą ścieżkę (wyświetlając okienko reklamowe - trochę za dużo SONY napakowało tam tych reklam). Plik 16 bit 44,1 kHz - na innych jeszcze nie testowałem.
Dla zupełnych laików w kwestii ACIDa - żeby zobaczyć (i usłyszeć) załadowanego WAVa, należy kliknąć i przeciągnąć "ołówkiem" wzdłuż danej ścieżki.
Pozdrawiam,
Maciej R.
Po przeciągnięciu pliku WAV z explorera na okno projektu program grzecznie załadował plik na pierwszą ścieżkę (wyświetlając okienko reklamowe - trochę za dużo SONY napakowało tam tych reklam). Plik 16 bit 44,1 kHz - na innych jeszcze nie testowałem.
Dla zupełnych laików w kwestii ACIDa - żeby zobaczyć (i usłyszeć) załadowanego WAVa, należy kliknąć i przeciągnąć "ołówkiem" wzdłuż danej ścieżki.
Pozdrawiam,
Maciej R.
-
Mossad_Attack
Totez wlasnie przeciagalem i kreslilem olowkiem ale w menu pokazuje mi tylko mp3 i jeszcze kilka innych. Z Xpressem mialem do czynienia bo uzywaja go kumple DJ. A skoro juz mozna uzywac za darmo to uznalem, ze czasem moze sie przydac do szybkiego miksu :). No ale jesli mialbym bawic sie w kodowanie mp3 to skora nie warta wyprawki. Oki przetestuje go dokladnie i zobacze.
THX
THX
...Totez wlasnie przeciagalem i kreslilem olowkiem ale w menu pokazuje mi tylko mp3 i jeszcze kilka innych.
Przed chwilą sprawdziłem jeszcze raz i normalnie z okna explorera na dole ekranu da się przeciągnąć pliki WAV wprost na okno projektu.
Pozdrawiam,
Maciej R.
Przed chwilą sprawdziłem jeszcze raz i normalnie z okna explorera na dole ekranu da się przeciągnąć pliki WAV wprost na okno projektu.
Pozdrawiam,
Maciej R.
......Chodzi o to że jak go chcę zarejestrować to hasło jest niepoprawne - a dostaje je ze strony producenta.
Dzięki
...****************
Pozdrawiam,
Maciej R....
A rejestroweałeś go przez internet? bo ja go instalowałem na swoim kompie a nie mam dostępu do netu, więc wybrałem opcję że zarejestruję go z innego kompa - i wtedy kody się nie zgadzają
Dzięki
...****************
Pozdrawiam,
Maciej R....
A rejestroweałeś go przez internet? bo ja go instalowałem na swoim kompie a nie mam dostępu do netu, więc wybrałem opcję że zarejestruję go z innego kompa - i wtedy kody się nie zgadzają
Tak, rejestrowałem przez Internet z tego kompa, na którym został zainstalowany. Być może dlatego masz problemy, że u Ciebie było inaczej.
Pozdrawiam,
Maciej R.
Tak, rejestrowałem przez Internet z tego kompa, na którym został zainstalowany. Być może dlatego masz problemy, że u Ciebie było inaczej.
Pozdrawiam,
Maciej R.