Gdzie kupujecie płyty z samplami?

Jeśli masz problem z konkretnym programem, to tu jest miejsce, aby go roztrząsać.
Awatar użytkownika
przedwczoraj

Gdzie kupujecie płyty z samplami?

Post autor: przedwczoraj » poniedziałek 31 maja 2004, 09:22

Witam,

Chciałbym się dowiedzieć gdzie kupujecie płyty z samplami. Czy jest w kraju jakaś firma z ciekawą ofertą czy może ściągacie je z zagranicy?

Czy wiecie może jaki jest mniej więcej koszt przesyłki płyt z Niemiec?

Dziękuję i pozdrawiam

Awatar użytkownika
Freemind

Re: Gdzie kupujecie płyty z samplami?

Post autor: Freemind » poniedziałek 31 maja 2004, 10:55

...Witam,

Chciałbym się dowiedzieć gdzie kupujecie płyty z samplami. Czy jest w kraju jakaś firma z ciekawą ofertą czy może ściągacie je z zagranicy?

Czy wiecie może jaki jest mniej więcej koszt przesyłki płyt z Niemiec?

Dziękuję i pozdrawiam

...

Nie kupuję sampli bo mnie na to nie stać. Jeśli potrzebuję nowych brzmień to szukam w sieci darmowych sound fontów (niektóre brzmią imponująco) poza tym używam dobrego syntezatora, którego jakiś czas temu dostałem w prezencie. Szkoda, że my nie produkujemy własnych sampli. Ktoś mógłby pójść na śladem PSP Audioware, która dowodzi, że Polak potrafi.

Pozdrawiam
IroN Audio i7 4.2GHz (Kaby Lake) 16GB RAM, OS X Sierra, / Universal Audio Apollo Quad / Wes Audio Beta76 / Novation 61SL MkII / NI Maschine / Pro Tools 12.8 / Cubase 9.5 Pro / PSP Total Pack / D16 / Waves / NI Komplete 8 Ultimate / Arturia V Collection

Awatar użytkownika
msieczko

Post autor: msieczko » poniedziałek 31 maja 2004, 11:15

całkiem sporo płytek leży w Audio Factory (są dystrybutorem paru firm), także zdarzyło mi się kupować u nich.

Drumkit From Hell kupiłem przez internet - wysyłka ze Szwecji była w cenie.
Warszawa - 'home' studio

tequila_inc

Post autor: tequila_inc » poniedziałek 31 maja 2004, 12:57

www.bestservice.de ->tam jest mnóstwo tego,wybierasz sobie ktore plyty Ci sie podobaja ,nastepnie zamawiasz je za posrednictwem www.mono-digital.pl ktore jest dystrybutorem tych sampli na Polske.Sprawdz jeszce allegro.Pozdrawiam.

ODPOWIEDZ