Sound Forge7

Jeśli masz problem z konkretnym programem, to tu jest miejsce, aby go roztrząsać.
emabeja

Sound Forge7

Post autor: emabeja » czwartek 18 lis 2004, 21:20

nie znam angielskiego i nawet translator nie pomaga w tłomaczeniu HELP'a ! Jeśli ktoś ma spolszczenie lub opis po polsku to gorąco się polecam emabeja@poczta.onet.pl
zaawansowany emeryt, miłośnik przyrody, nagrywanie głosów przyrody - szczególnie ptaki , nieporadny w obsłudze komputera, nie znam angielskiego

makaronix

Re: Sound Forge7

Post autor: makaronix » piątek 19 lis 2004, 01:22

...nie znam angielskiego i nawet translator nie pomaga w tłomaczeniu HELP'a ! Jeśli ktoś ma spolszczenie lub opis po polsku to gorąco się polecam emabeja@poczta.onet.pl...

nie ma czegoś takiego jak spolsczenie mzoe jest jakiś pofręcznik ale nie wiem czy do soun foge`radze pouczyc sie angielskiego i poczytac troche fachowej literatury jezeli masz jakis doświadczenie z edytorami audio to nie powiniens miec problemu ale chyba nie masz wiec poczytaj EiS moze jakąs ksiązke zakup na początek a pozatym do wielu rzeczy dochodzi sie samemu czsem w pocie czoła ale nic łatwo nie przychodzi pozdraiwm
Mam 18 lat, jestem klawiszowcem, interesuje się szeroko pojętym dźwiękiem i wszystkim co z nim związane.

emabeja

Post autor: emabeja » sobota 20 lis 2004, 16:44

......nie znam angielskiego i nawet translator nie pomaga w tłomaczeniu HELP'a ! Jeśli ktoś ma spolszczenie lub opis po polsku to gorąco się polecam emabeja@poczta.onet.pl...

nie ma czegoś takiego jak spolsczenie mzoe jest jakiś pofręcznik ale nie wiem czy do soun foge`radze pouczyc sie angielskiego i poczytac troche fachowej literatury jezeli masz jakis doświadczenie z edytorami audio to nie powiniens miec problemu ale chyba nie masz wiec poczytaj EiS moze jakąs ksiązke zakup na początek a pozatym do wielu rzeczy dochodzi sie samemu czsem w pocie czoła ale nic łatwo nie przychodzi pozdraiwm ...

spodziewałem się raczej pomocy niż porady pedagogicznej ale i za to dziękuję
zaawansowany emeryt, miłośnik przyrody, nagrywanie głosów przyrody - szczególnie ptaki , nieporadny w obsłudze komputera, nie znam angielskiego

Awatar użytkownika
Helmer

Post autor: Helmer » niedziela 21 lis 2004, 08:01

...nie znam angielskiego i nawet translator nie pomaga w tłomaczeniu HELP'a ! Jeśli ktoś ma spolszczenie lub opis po polsku to gorąco się polecam emabeja@poczta.onet.pl...

Najlepiej zrobisz jak udasz sie do dystrybutora Sound Forge'a i poprosisz o pomoc. Zapewne chetnie pomoga legalnemu uzytkownikowi

Zbynia

Post autor: Zbynia » niedziela 21 lis 2004, 16:20

program jest na tyle prosty i intuicyjny ze jak masz choc minilane pojecie o procesach i efektach to sobie poradzisz bez instrukcji - ja do niej nie zajżalem nigdy....(no raz jak chcialem sample do samplera wyslac via midi - sampler ich oczywiscie nie przyjal heh)

ODPOWIEDZ