Czy Fruity Loops 5 ma opcje feedback ? (midi)

Jeśli masz problem z konkretnym programem, to tu jest miejsce, aby go roztrząsać.
Awatar użytkownika
matrigs

Czy Fruity Loops 5 ma opcje feedback ? (midi)

Post autor: matrigs » czwartek 09 cze 2005, 14:49

Mam już od dłuższego czasu zamiar sobie zakupić kontroler midi - Behringer http://www.behringer.com/BCF2000/index.cfm?lang=ENG

Ma 8 zmotoryzowanych faderów - ktore w zależności od presetu same sie ustawiają.

Sęk w tym ze aby ta funkcja działala sekwencer musi być wyposażony w ową funkcję "midi feedback"

Czy Fruity Loops takową posiada?

Awatar użytkownika
Jassio

Re: Czy Fruity Loops 5 ma opcje feedback ? (midi)

Post autor: Jassio » czwartek 09 cze 2005, 22:20

"midi feedback"

Hmmm no ten konktroler potrzebuje po prostu sygnał midi in, zeby móc ustalic jakie są wartosci "na starcie". Kontroler podłączany jest przez USB, zatem jesli tylko Fruity Loops potrafi uzywac MIDI OUT, a dobrze skonfigurujesz to wyjscie to wszystko powinno byc ok.

Świat bez muzyki byłby monofoniczny,
a tak jest wielowymiarowy.

Awatar użytkownika
matrigs

Re: Czy Fruity Loops 5 ma opcje feedback ? (midi)

Post autor: matrigs » czwartek 09 cze 2005, 22:48

..."midi feedback"

Hmmm no ten konktroler potrzebuje po prostu sygnał midi in, zeby móc ustalic jakie są wartosci "na starcie". Kontroler podłączany jest przez USB, zatem jesli tylko Fruity Loops potrafi uzywac MIDI OUT, a dobrze skonfigurujesz to wyjscie to wszystko powinno byc ok.

...

Dzięki za pomoc ! Termin nie wymyśliłem ja - zresztą to własnie w faq'u z Behringera było napisane, żeby sprawdzić czy używany sekwencer ma opcje "feedbacku" - żeby działały motoryzowane fadery...

No to w ciemno :/

ODPOWIEDZ