Pro Tools M-Powered a komputer
Pro Tools M-Powered a komputer
Panowie! No właśnie jakie wymagania ma ten PT? Na stronie Digidesign jest napisane, że preferowane są PIV 2.8GHz oraz Athlony. Ja w komputerach na dzień dzisiejszy za dobry nie jestem i nie wiem o co im chodzi z tymi Athlonami. W ofertach sklepów z komputerami nie ma Athlonów takich jak kiedyś są tylko 64 bitowe. Czy może ja się mylę i Sempron też by udźwignął PT albo np taki Celeron. Jeśli ktoś ma Semprona lub Celerona i ma PT M-Powered to bardzo proszę o opinie.
Nie ma co
Re: Pro Tools M-Powered a komputer
...Panowie! No właśnie jakie wymagania ma ten PT? Na stronie Digidesign jest napisane, że preferowane są PIV 2.8GHz oraz Athlony. Ja w komputerach na dzień dzisiejszy za dobry nie jestem i nie wiem o co im chodzi z tymi Athlonami. W ofertach sklepów z komputerami nie ma Athlonów takich jak kiedyś są tylko 64 bitowe. Czy może ja się mylę i Sempron też by udźwignął PT albo np taki Celeron. Jeśli ktoś ma Semprona lub Celerona i ma PT M-Powered to bardzo proszę o opinie....
Wydaje mi sie ze Sempron spokojnie poradzi sobie z PT M-Powered bo niby dlaczego mialby sobie nie poradzic?Od razu zaznaczam ze nie korzystam z tego programu ale przymierzam sie do jego zakupu i czytalem sporo na jego temat. Zreszta jest to prawie to samo co wersja LE ktora chodzi na naprawde leciwych Mac'ach.
Wydaje mi sie ze Sempron spokojnie poradzi sobie z PT M-Powered bo niby dlaczego mialby sobie nie poradzic?Od razu zaznaczam ze nie korzystam z tego programu ale przymierzam sie do jego zakupu i czytalem sporo na jego temat. Zreszta jest to prawie to samo co wersja LE ktora chodzi na naprawde leciwych Mac'ach.