Eurowizja 2011 - propozycje utworów

Tu jest miejsce na Wasze pytania i opinie. Można przedstawić swoje zdanie, niekoniecznie na tematy ściśle związane z tym, o czym piszemy w magazynie.
Goddard

Eurowizja 2011 - propozycje utworów

Post autor: Goddard » środa 22 gru 2010, 14:16

Tu znajdziecie tracki nadesłane na Eurowizję: http://www.eurowizja.org/v10_news.php?tag=Krajowe%20Eliminacje%202011

Przesłuchałem wszystko. Dominujące odczucie: niedowierzanie.

Awatar użytkownika
DJOZD

Re: Eurowizja 2011 - propozycje utworów

Post autor: DJOZD » środa 22 gru 2010, 15:07

...
Tu znajdziecie tracki nadesłane na Eurowizję: http://www.eurowizja.org/v10_news.php?tag=Krajowe%20Eliminacje%202011

Przesłuchałem wszystko. Dominujące odczucie: niedowierzanie....

Te które zostaly pokazane na blogu to tylko ułamek tego co rzeczywiscie dostali na zgloszeniach. Cała lista jest z pewnoscią bardzo dluga i sa wniej rozniez profesjonalne i dobre produkcje. Natomiast te pokazane na blogu - mam wrazenie ze sa tylko po to zeby bylo "ciekawie" i pudelkowo, pożywka dla tych ktorzy lubią się pośmiać z innych.  Mnie to osobiscie nie bawi.  Znam kilka naprawde przyzwoitych piosenek ktore zostały oddane na zgloszenie. 

Awatar użytkownika
estbeatz

Post autor: estbeatz » środa 22 gru 2010, 15:51

Od niepamiętnych już czasów leci tam syf. Szkoda czasu.

Awatar użytkownika
chantizstudio

Post autor: chantizstudio » środa 22 gru 2010, 16:07

...Od niepamiętnych już czasów leci tam syf. Szkoda czasu....

trafnie napisane
''po to są gały w syntezatorach , zeby kręcić aż uzyska się to czego się szuka'' AdamZ

Awatar użytkownika
Akton

Post autor: Akton » środa 22 gru 2010, 17:56

......Od niepamiętnych już czasów leci tam syf. Szkoda czasu....

trafnie napisane ...

Trudno się z tym nie zgodzić, ale w ostatnich kilku latach słyszałem parę naprawdę niezłych utworów, oczywiście nie polskich :) Pamiętacie tę Angielkę (chyba ze 2 lata temu)? Muzyka twórcy "Jesus Christ Superstar", wykonanie genialne. I co? G...o. Jedno z ostatnich miejsc. Djozd napisał, że słyszał ciekawe piosenki zgłoszone u nas na konkurs. Stary - założę się o wszystkie moje legalne softy, że na pewno nie zostaną wybrane :)

NI Komplete 12, EWQL Symphonic Gold Orchestra,Spectrasonics Omnisphere, NI Alicia's Keys, EWQL Ministry of Rock, IK Philharmonik Miroslav, BFD ECO

Awatar użytkownika
a
Kontakt:

Post autor: a » środa 22 gru 2010, 18:11

...

Przesłuchałem wszystko. Dominujące odczucie: niedowierzanie....

Piosenki jak piosenki, do Eurowizji startują teraz sami amatorzy więc jak na amatorów to IMO nie jest źle. Załamuje raczej skłąd komisji konkursowej w któej są ci sami ludzie od lat i umówmy się, że raczej ich gusta nie pokrywają się z gustami narodu, świata, małolatów słuchających teraz muzyki a także wspołczesnych trendów. Od komisji wieje stęchlizną w stylu Woronicza więc gdy zderzyć to z tymi pełnymi nadzieji amatorami jak zwykle można spodziewać się czegoś załamującego w finale :) Przynajmniej jest o czym pogadać :)

http://www.superstereo.pl

Awatar użytkownika
DJOZD

Post autor: DJOZD » środa 22 gru 2010, 19:46

... Stary - założę się o wszystkie moje legalne softy, że na pewno nie zostaną wybrane :)
...

Nie oznacza to ze strona eurowizji daje miarodajny obraz jakosci zglaszanych piosenek.

A na pewno to jest tylko jedno - że wszyscy umrzemy  Cool  

Awatar użytkownika
Tadeo
Kontakt:

Post autor: Tadeo » środa 22 gru 2010, 19:52

A na pewno to jest tylko jedno - że wszyscy umrzemy  Cool  ...

no! i zeby nikt nie mowil ze nie ma sprawiedliwosci na tym swiecie {#hmm}

ODPOWIEDZ