Microsoft Songsmith - zrobi wszystko za ciebie?
Re: Microsoft Songsmith - zrobi wszystko za ciebie?
Przecież to, totalna porażka... Po co w ogóle wątek o czymś takim?
Korg M3-73, Korg Radias-R, Korg EXB-Radias, Korg Electribe MX-1, Korg Kaoss Pad 3, Kawaii KC-10, Waldorf Blofeld KB, Ibanez GiO, Fender Mustang III, Behringer XD80USB, Fostex PM1MKII, Behringer K10s, Creative ZXR, E-mu Midi, Reloop RHP-20, FL Studio
Po raz kolejny Microsoft próbuje udowodnić, że jest lepszy od Apple... Z kompromitującym skutkiem
Stay Psychedelic People!
...Po raz kolejny Microsoft próbuje udowodnić, że jest lepszy od Apple... Z kompromitującym skutkiem...
A co ma Apple do microsoftu i na odwrót...bo chyba nie chodzi o Garage Band ( gdzieś widziałem takie porównanie ) :)
A co ma Apple do microsoftu i na odwrót...bo chyba nie chodzi o Garage Band ( gdzieś widziałem takie porównanie ) :)
A kontynuując... kolejna zabaweczka na rynku. Dziś trochę szumu jutro zniknie...jak szybko przemijająca gwiazdeczka.
IMHO nie może i nie jest konkurencją dla muzyków, producentów itp ( takie czytałem opinie ? ).
Cóż to właściwie jest ... wrzucone midifile w zmieniające przebieg zależnie od podanej skali... to jak kilka znanych mi programików do szybkiego "podłożenia" muzyczki pod filmiki amatorskie. Nic więcej.
Pozdrawiam
p.s Ale fajne dla dzieciaków, bawiących się mikrofonem podpiętym pod kompa
IMHO nie może i nie jest konkurencją dla muzyków, producentów itp ( takie czytałem opinie ? ).
Cóż to właściwie jest ... wrzucone midifile w zmieniające przebieg zależnie od podanej skali... to jak kilka znanych mi programików do szybkiego "podłożenia" muzyczki pod filmiki amatorskie. Nic więcej.
Pozdrawiam
p.s Ale fajne dla dzieciaków, bawiących się mikrofonem podpiętym pod kompa

...Po raz kolejny Microsoft próbuje udowodnić, że jest lepszy od Apple... Z kompromitującym skutkiem...
nie popisales sie - JEST lepszy od apple - porownaj sobie osx i viste
troszke na szybko apple przygotowal system - nie naprawiajac nawet bardzo starych dziur
nie popisales sie - JEST lepszy od apple - porownaj sobie osx i viste
troszke na szybko apple przygotowal system - nie naprawiajac nawet bardzo starych dziur
postanowiłem zaśpiewać przy kompletnym braku tej umiejętności. Udało się to komuś ogóle ustawić? Mi krzyczy: Audio services API BandInABoxIO.GenerateDrumLoop().....
Czyli co bo nie kumam?
p.s. widzę taką przyszłość tego programu w następnym windowsie start->akcesoria->Songsmith
Czyli co bo nie kumam?
p.s. widzę taką przyszłość tego programu w następnym windowsie start->akcesoria->Songsmith
drummer
A ja nie widzę, żadnej przyszłości tego programu. Po komunikacie u przedmówcy widać, że skumali się z programistami z Band in the box'u a po treści widać, że szuka on sterownika ( przerwania I/O ) tylko zastanawiam się po co. Właściwie to daje ogólny obraz niesolidnie przygotowanej aplikacji ... Gates wymyslił sobie ... no to teraz bierzemy się za tych domorosłych śpiewaków...zrobimy coś innego niż japońskie karaoke, a ponieważ to MY Microsoft to damy czadu

Jak chce się posłuchać takich harmonii to
należy iść na wiejskie wesele i poczekać aż
cała kapela schleje.

uwielbiam cisze bo wtedy głosy słyszę
To bardzo fajna zabawka dla dzieci i może młodszych nastolatków, a Wy przeżywacie jakby Microsoft rozbudowany DAW na rynek wypuścił...

...To bardzo fajna zabawka dla dzieci i może młodszych nastolatków, a Wy przeżywacie jakby Microsoft rozbudowany DAW na rynek wypuścił...
...
Dokładnie !

Dokładnie !