SB Audigy 2 ZS Platinum Pro

Tu jest miejsce na Wasze pytania i opinie. Można przedstawić swoje zdanie, niekoniecznie na tematy ściśle związane z tym, o czym piszemy w magazynie.
danarasz

Re: SB Audigy 2 ZS Platinum Pro

Post autor: danarasz » piątek 03 paź 2003, 21:40

...Karta juz jest w komputroniku. Cena nienajgorsza.... Kurde bele. Może by tak test w EiS ?...

Uważajcie z Komputronikiem. Potrafią wysłać kartę o kilkaset zł tańszą niż zamówiona, ale na fakturze wypisać kwotę wyższą. Sam tego doświadczyłem i gdybym przy kurierze nie obejrzał przysłanego sprzętu, to miałbym cholerne kłopoty, bo na moje pytania telefoniczne byłem odsyłany w różne miejsca i wszyscy udawali głupiego.

Pozdrawiam

Jurek

DogHead

Post autor: DogHead » piątek 03 paź 2003, 22:38

Moze ktos´ znaja˛cy francuski zechcia?by rzucic´ okiem i zamies´cic´ wnioski z testu ?...

Zerknalem tylko do paragrafu 16, czyli "konkluzje" i ogolnie mowiac chwala za dzwiek w formacie 7.1 i DTS. Zalecaja tez kupienie modelu "pro" jesli chce sie wykroczyc poza gry i odtwarzanie filmow i muzyki. Jesli chodzi o dzwiek to twierdza ze w stosunku do poprzednikow wyraznej roznicy nie ma , natomiast jest poprawa w oprogramowaniu.

Prosze o darowanie mi zagladanie do reszty, bo chociaz znam francuski nie najgorzej, to jednak nie lubie...

Juz wole Francuzki...

Awatar użytkownika
djx76

Post autor: djx76 » sobota 04 paź 2003, 16:35

......Karta juz jest w komputroniku. Cena nienajgorsza.... Kurde bele. Może by tak test w EiS ?...

Uważajcie z Komputronikiem. Potrafią wysłać kartę o kilkaset zł tańszą niż zamówiona, ale na fakturze wypisać kwotę wyższą. Sam tego doświadczyłem i gdybym przy kurierze nie obejrzał przysłanego sprzętu, to miałbym cholerne kłopoty, bo na moje pytania telefoniczne byłem odsyłany w różne miejsca i wszyscy udawali głupiego.

Pozdrawiam

Jurek...

niezłe szopki - dobrze wiedzieć
Nigdy nie wdawaj się w dyskusje z idiotą. Najpierw sprowadzi Cię do swojego poziomu-następnie pokona doświadczeniem :)

ODPOWIEDZ