Mity o Marshallu JCM-900
Re: Mity o Marshallu JCM-900
BB King gra ostatnio na Line 6....
A na jakim modelu ??
gadu-gadu 4021735
Już go nie ma na stronce Line6, ale to się nazywało chyba Asyx 212.
Gram na gitarze
BB King gra ostatnio na Line 6....i co wy na to, Holdsworth też przez jakiś czas używał Yamahy DG, że o King Crimson nie wspomnę
Wszyscy w/w panowie swoje najlepsze dźwięki mają dawno za sobą. Jak Angus Young i Keith Richards będą grali na cyfrakach to się może przekonam :)
Wszyscy w/w panowie swoje najlepsze dźwięki mają dawno za sobą. Jak Angus Young i Keith Richards będą grali na cyfrakach to się może przekonam :)...
A ja się przekonam dopiero, gdy nie będę słyszeć różnicy między cyfrą, a lampą
A ja się przekonam dopiero, gdy nie będę słyszeć różnicy między cyfrą, a lampą

gadu-gadu 4021735
...Juz˙ go nie ma na stronce Line6, ale to sie˛ nazywa?o chyba Asyx 212....
Nie mozna powiedziec "ostatnio" bo byl to pierwszy wzmacniacz Line 6, ktory rozdawali roznym gitarzystom zeby sie z nim pokazywali, troche pograli i podzielili sie uwagami. Dawno juz nie robiony i nie wiem jak mozna slowo "ostatnio" zastosowac do czegos co mialo miejsce 6-7 lat temu.
Nie mozna powiedziec "ostatnio" bo byl to pierwszy wzmacniacz Line 6, ktory rozdawali roznym gitarzystom zeby sie z nim pokazywali, troche pograli i podzielili sie uwagami. Dawno juz nie robiony i nie wiem jak mozna slowo "ostatnio" zastosowac do czegos co mialo miejsce 6-7 lat temu.
No ołrajt, masz rację trochę przesadziłem z tym ostatnio

Gram na gitarze
Przemo! Przecież sam zachwalałeś mi jakiś czas temu Vettę
Pozdrawiam

Pozdrawiam

Gram na gitarze
to jest tak... nie kazdy gitarzysta reklmaujacy dany sprzet gra na nim! Np to chyba wlasnie BB King (a przynajmniej tak mi sie kojarzy ze to on) reklamowal jakis rok temu cyfrowe piece Fender CyberTwin. I co z tego? Na zadnym z jego koncertow nie pojawil sie ten wzmacniacz. Ciagnie na lampie... :) Ja uwzam osobiscie, ze PODy i cyfraki sa dla muzykow sesyjnych... poniewaz, jak "taki" kupi sobie pozadny piec to w miare wykreci kazdy dzwiek potrzebny do kazdej muzy. Powiedzialem "tylko" dla sesyjnych..... bo wiekszosc "domowych wyjadaczy" nie jest w stanie kupic sobie powiedzmy PODa Pro XT, ktory kosztuje ponad 2000zl.
Jestem początkującym realizatorem, gram też na gitarze.
Powiedzialem "tylko" dla sesyjnych..... bo wiekszosc "domowych wyjadaczy" nie jest w stanie kupic sobie powiedzmy PODa Pro XT, ktory kosztuje ponad 2000zl....
zastanówmy się nad nazwą:
PODa Pro XT
dla normalnych zjadaczy jest POD XT, na który każdy normalny zjadacz (w cywilizowanym kraju - nie w Polsce) może sobie pozwolić.
a wogóle to czy musimy poraz 1000 wracać do tematu cyfra / lampa ?
Lubisz lampę - kup lampę - załóż strone www.lubielampe.pl - i tam piej jej wyższość
Lubisz cyfrę - lup cyfrę - załóż stronę www.lubiecyfre.pl i tam piej jej wyższość
Lubisz muzykę - ćwicz skale i iprowizację - słuchaj mistrzów i graj !
zastanówmy się nad nazwą:
PODa Pro XT
dla normalnych zjadaczy jest POD XT, na który każdy normalny zjadacz (w cywilizowanym kraju - nie w Polsce) może sobie pozwolić.
a wogóle to czy musimy poraz 1000 wracać do tematu cyfra / lampa ?
Lubisz lampę - kup lampę - załóż strone www.lubielampe.pl - i tam piej jej wyższość
Lubisz cyfrę - lup cyfrę - załóż stronę www.lubiecyfre.pl i tam piej jej wyższość
Lubisz muzykę - ćwicz skale i iprowizację - słuchaj mistrzów i graj !
Warszawa - 'home' studio
zastanówmy sie˛ nad nazwa˛:
PODa Pro XT
A Behringer wszystko robi PRO i ULTRA i co tylko jeszcze mozliwe...
PODa Pro XT
A Behringer wszystko robi PRO i ULTRA i co tylko jeszcze mozliwe...