Tu jest miejsce na Wasze pytania i opinie. Można przedstawić swoje zdanie, niekoniecznie na tematy ściśle związane z tym, o czym piszemy w magazynie.
-
force
..."No i co? No i pstro. Chujów sto" - tekst z najnowszej płyty Chylińskiej. Gdzie jest granica między sztuką a kiczem???...
Jak dobrze posłuchasz płyty to usłyszysz, że to nie ona mówi
Na 99% jest to tekst Krzyśka, a kto miał z nim do czynienia wie, że zrobił to dla jaj.
SONY VAIO, MOTU Traveler, Presonus Digimax FS, ADAM A7
-
jasno_witz
autor: jasno_witz » środa 22 wrz 2004, 19:57
Jak dla mnie Chylinska ma zarowno zalety jak i wady...ktoz ich nie ma,sa tacy co ja lubia i sa tacy ktorzy by nawet nie dali jej wyniesc kubla na smieci...czyli slowem jest zauwazalna,moze o to jej chodzi?Dla mnie Chylinska to w porzadku dziewucha to jedna z niewielu kobiet ktore zamiast wypic ci piwo,postawia-i nie bedzie to Karmi.
Jestem sobie czlowieczkiem, ktory czesto pyta lecz nie zawsze słyszy odpowiedzi.
-
jasno_witz
autor: jasno_witz » środa 22 wrz 2004, 20:25
...Jakiś czas temu widziałem na onecie galerię zdjęć Dody- wypinała się tam i gimnastykowała- cóż z tego jednak, gdy wystarczy jedno spojrzenie takiej kobiety, jak chociażby Sophie Marceau- i po zawodach... Doda wygląda przy niej jak zbiór karykaturalnych cech ;)...
Panowie,panowie...coz tam Bellucci,coz tam Sophie Marceau...prosze czasem skierowac swe zrenice w kierunku kobiety..TAKZE WLOSZKI (jakas plaga z tymi wloszkami) Cristiny Scabbi z Lacuna Coli...a propos Dody jest to przyklad kobiety co ma wiecej przyslowiowej tapety na gebie anizeli objetosci mozgu w czaszce...przytaczanie tutaj slowa -doda- to jakies nieporozumienie....
Jestem sobie czlowieczkiem, ktory czesto pyta lecz nie zawsze słyszy odpowiedzi.
-
makaronix
autor: makaronix » środa 22 wrz 2004, 21:02
A dla mnie takie zachowanie to szczyt głupoty ona krytykuje Krawczyka Bartosiewicz tylko w tak prostacki sposób że nie wiem jak inaczej ją nazwać może mi ktoś podpowie jestem młody i mam ubogi zasób słownictwa ONA ja nie mam nic przeciwko krytyce tylko konstruktywnej tak jak ona to ja tez potrafie oczywiście że może zrobili dla kasy rozgłosu a ONA po co się tak zachowuje wydaje mi się że wychodzi z założenia Nie ważne jak ważne że gadaja i takimi wypowiedziami zwraca na siebie uwage bo muzycznie na kolana nie kladzie jej płyta jest taka sobie i tu powinienem zacząc krytykować ale nie zaczne bo po co pozdrawiam i mam nadzieje że nie uraziłem nikogo jeśli tak to przepraszam nie chciałem
Mam 18 lat, jestem klawiszowcem, interesuje się szeroko pojętym dźwiękiem i wszystkim co z nim związane.
-
szkudlik
autor: szkudlik » środa 22 wrz 2004, 21:02
(......)
A to wlasnie jest ESTRADA ...
NIESTETY kolega ma racje... w tej chwili jest tak ze trzeba sie na estradzie sprzedac, a o sprzedazy decyduje reklama. A najlepsza reklama jest szok - jak bluzgi u Agnieszki, goly cycek u Janet Jackson (albo gole oba u Dody) czy codzienne rewelacje na temat kolejnych chlopcow i kilkudniowych malzentw u Brintej.
No i w tym co by nie powiedziec - muzyka jest najmniej wazna, NIESTETY. Sprzedac mozna wszystko...
[addsig]
Ilu realizatorów potrzeba żeby wkręcić żarówkę?
Czterech, jeden wkręca a trzech mówi że by to zrobiło lepiej
-
Marck9
Szanuję A.Ch. za głos i dokonania ale gdy przeczytam jej felieton lub posłucham wypowiedzi to jest mi wstyd, że mam jej płyty. I nie chodzi mi o to jakich słów używa ponieważ wg mnie "bluzgać to trzeba umieć". A co do wyglądu... No cóż, nigdy nie była zbyt atrakcyjna, niestety teraz przypomina mi lumpa, który skończył najwyżej 5 klas szkoły podstawowej. Podsumowując i stosując składnię naszej głównej bochaterki:
"Chylińska to głupia cipa z zajebistym głosem o wyglądzie zapijaczonego i ujebanego talkiem trola. A na dodatek strasznie się wkurwia jak się wspomni, że jej gitarzysta hałturzył w jakiejś badziewnej kapeli Disco-Polo"
Pozdrawiam i przepraszam za te kilka przecinków.
Marck9 - Warszawa
-
force
...i błędy ortograficzne.
SONY VAIO, MOTU Traveler, Presonus Digimax FS, ADAM A7
-
Cyprio
Panowie,panowie...coz tam Bellucci,coz tam Sophie Marceau...prosze czasem skierowac swe zrenice w kierunku kobiety..TAKZE WLOSZKI (jakas plaga z tymi wloszkami) Cristiny Scabbi z Lacuna Coli...a propos Dody jest to przyklad kobiety co ma wiecej przyslowiowej tapety na gebie anizeli objetosci mozgu w czaszce...przytaczanie tutaj slowa -doda- to jakies nieporozumienie....
...
Ojej- uwielbiam Lacunę Coil (za dosyć specyficzny, "włoski" klimacik w muzyce metalowej)... Muszę przyznać, że Cristina Scabbi jest uroczą kobietą- nie musi pokazywać "cycka lub dwóch"- wyręcza ją anielski głos.... a i 'Unleashed Memories' włączę zaraz w odtwarzaczu
-
Marck9
W tak zwanym międzyczasie przypomniała mi się wypowiedź R. Dancewicz, że "aktorzy raczej nie należą do elity intelektualnej". Myślę, że to samo można powiedzieć o muzykach, a w związku z tym powinniśmy im/nam okazać więcej zrozumienia.
Pozdrawiam
Muzyk
Marck9 - Warszawa
-
Marck9
......i błędy ortograficzne....
Wybacz ale jako muzyk z zamiłowania i inżynier po PW nie należę ani do humanistów ani do intelektualistów. Łatwiej mi zapamiętać wartość stałej gazowej niż pisownię niektórych wyrazów.
Pozdrawiam
inż. Muzyk
PS. Mogę za to wyprowadzić wzór na idealną linię damskich bioder.
Marck9 - Warszawa