Hasło dnia
Hasło dnia
Dzisiejsze hasło zawiera błąd. Zakłada bowiem że i ja i wróg dysponujemy tą samą bronią. Dawno mogłem być w zasięgu wroga sam nie mogąc go ustrzelić i vice versa......ale w ogóle fajnie jest.
przed użyciem programu zapoznaj się treścią instrukcji załączonej do opakowania bądź skonsultuj się z producentem lub dystrybutorem oprogramowania...
Re: Hasło dnia
...Dzisiejsze hasło zawiera błąd. Zakłada bowiem że i ja i wróg dysponujemy tą samą bronią. Dawno mogłem być w zasięgu wroga sam nie mogąc go ustrzelić i vice versa......ale w ogóle fajnie jest....
Chodzi o przenośnię, pewnie kolega Spiker jest umysłem ścisłym i dlatego mu się nie zgadza. Powiem Wam, że jako humanista ścisle związany z techniką nadal nie umiem np. zlutować kabla.
Pozdrawiam po raz ostatni w Wolnej Polsce.
Hofi
Chodzi o przenośnię, pewnie kolega Spiker jest umysłem ścisłym i dlatego mu się nie zgadza. Powiem Wam, że jako humanista ścisle związany z techniką nadal nie umiem np. zlutować kabla.
Hofi
Hofi ...
Oby tylko trochę Szybsza się zrobiła...
Ja jestem pełen nadziei !
Kolega Spiker zwrócił uwagę na fakt, że nie tylko zasięg posiadanej broni się liczy, ale trzeba jeszcze wiedzieć, kto się w tym zasięgu znajduje i czy, aby przypadkiem, my się nie znajdujemy w zasięgu czyjegoś "bum".
czy, aby przypadkiem, my się nie znajdujemy w zasięgu czyjegoś "bum"....
Zawsze się znajdujesz. Nawet jak śpisz to pies może Ci wskoczyć na głowę, np. albo akwarium pęc.
H
Zawsze się znajdujesz. Nawet jak śpisz to pies może Ci wskoczyć na głowę, np. albo akwarium pęc.
H
- Token_Ring
...Dzisiejsze hasło zawiera błąd. Zakłada bowiem że i ja i wróg dysponujemy tą samą bronią. Dawno mogłem być w zasięgu wroga sam nie mogąc go ustrzelić i vice versa... ...ale w ogóle fajnie jest....
Cytat wcale nie zakłada, że posiadając wroga w zasięgu strzału, znajdujemy się jednocześnie w zasięgu JEGO strzału. To uogólnienie. Aby uniknąć nieporozumień, cytat powinien brzmień:
"Prawdopodobieństwo posiadania wroga w zasięgu strzału jest takie samo, jak prawdopodobieństwo znajdowania się w czyimś zasięgu strzału."
No ale wtedy nie byłoby to prawo Murphy'ego, tylko zagadnienie z zakresu wstępu do propedeutyki

Pozdrowienia,
Token
Jestem pracownikiem jednego z największych polskich sklepów internetowych w branży fongraficznej na etacie administratora baz danych. Oprócz tego młodym adeptem sztuki dziennikarskiej, a hobbystycznie także gitarzystą. Niegdyś prenumeratorem EiS, dziś oka
no patrz! a ja myślałem, że się nikomu nie będzie chciało...hł
Wcale nie jestem ścisły - jestem na wskroś humanistyczny, jeśli bywam ścisły to bardzo rzadko i z konieczności, albo dla przyjemności - dziś to drugie.
W dalszym ciągu twierdzę, że jesli to twierdzenie ma kogoś ostrzec uniwersalnie to ostrzeżenie to jest z gruntu zdradliwe, bo jeśli ja stwierdzam "o teraz moge wroga capnąć" to wcale nie oznacza, że on mnie może capnąć, albo, że nie mógł tego zrobić dużo wcześciej...
tak, czy owak jeśli My możemy cpanąć Unię, to czy Unia może capnąć Nas? Oczywiście NIE, my mamay Tajną Broń.....:-)
miłego łyk-endu
Wasz Księgowy

Wcale nie jestem ścisły - jestem na wskroś humanistyczny, jeśli bywam ścisły to bardzo rzadko i z konieczności, albo dla przyjemności - dziś to drugie.
W dalszym ciągu twierdzę, że jesli to twierdzenie ma kogoś ostrzec uniwersalnie to ostrzeżenie to jest z gruntu zdradliwe, bo jeśli ja stwierdzam "o teraz moge wroga capnąć" to wcale nie oznacza, że on mnie może capnąć, albo, że nie mógł tego zrobić dużo wcześciej...
tak, czy owak jeśli My możemy cpanąć Unię, to czy Unia może capnąć Nas? Oczywiście NIE, my mamay Tajną Broń.....:-)
miłego łyk-endu
Wasz Księgowy
przed użyciem programu zapoznaj się treścią instrukcji załączonej do opakowania bądź skonsultuj się z producentem lub dystrybutorem oprogramowania...
Wystarczy, że zafundujemy europejczykom długie weekendy, pracownikom "dni wolne jako ekwiwalnety za dni wolne" i pokażemy im jak można omijać przepisy.....
- Token_Ring
...Wystarczy, że zafundujemy europejczykom długie weekendy, pracownikom "dni wolne jako ekwiwalnety za dni wolne" (...)
Przecież to w tym wypadku jedno i to samo (tautologizm)

Jestem pracownikiem jednego z największych polskich sklepów internetowych w branży fongraficznej na etacie administratora baz danych. Oprócz tego młodym adeptem sztuki dziennikarskiej, a hobbystycznie także gitarzystą. Niegdyś prenumeratorem EiS, dziś oka