Tu jest miejsce na Wasze pytania i opinie. Można przedstawić swoje zdanie, niekoniecznie na tematy ściśle związane z tym, o czym piszemy w magazynie.
-
Master
autor: Master » wtorek 30 sie 2005, 09:25
...Proponuje posluchac mp3
http://www.joemonster.org/article.php?sid=5026
Niech żyje playback!
...
Dobre .. tak jest gdy sie spiewa z PLAYBCK'u , ale to wszyscy wiedza ,wiec w jej przypadku to jej nie zaszkodzi , Co innego Iglesias, to była niezła LIPA :)
-
richtig
autor: richtig » wtorek 30 sie 2005, 09:35
Cóż za akcent! Kwintesencja angielskości! :)
Ciekawi mnie tylko, czy na jej płytach, to rzeczywiście ona śpiewa? Oczywiście mamy Auto Tune'a, ale o narzędziu do poprawiania wymowy to jeszcze nie słyszałem...
Po prostu wstyd, że tacy "artyści" sprzedają tysiące jeżeli nie miliony płyt i łudzą się, żę umieją śpiewać...
www.myspace.com/pchelki
-
alius
Śliczne! Swoją drogą, o ile mi wiadomo to dance z pod znaku dwugłowego czarnego orła nigdy się nie przejmował warunkami wokalnymi ekhm... wokalistek. Tam zwraca się uwagę na inne walory. Przynajmniej tak słyszałem od paru zagramanicznych kolegów po fachu. Pewnie zaraz dostanę niezłe bęcki od P. Orbita.
Współczuję tylko panom porducentom (Groove Coverage???), tórzy musieli toto jakoś poczyścić. Eee... Pewnie zagonili do tego studentów z Polski.
BTW. Czy ona nie jest przypadkiem pijana!?
-
DJOZD
Jak się na scenie prowadzi kurs Aerobiku to zupełnie zrozumiale że spiewac nie moze, musialby stac jak kloda nieruchomo. Ale ztym angielskim faktycznie cos nie tak.
-
Marc.De.Marx
autor: Marc.De.Marx » wtorek 30 sie 2005, 10:25
...Śliczne! Swoją drogą, o ile mi wiadomo to dance z pod znaku dwugłowego czarnego orła nigdy się nie przejmował warunkami wokalnymi ekhm... wokalistek. Tam zwraca się uwagę na inne walory. Przynajmniej tak słyszałem od paru zagramanicznych kolegów po fachu. Pewnie zaraz dostanę niezłe bęcki od P. Orbita.
Współczuję tylko panom porducentom (Groove Coverage???), tórzy musieli toto jakoś poczyścić. Eee... Pewnie zagonili do tego studentów z Polski.
BTW. Czy ona nie jest przypadkiem pijana!?
...
Ten Groove Coverage to jest tez podobny szit - inaczej niemieckie disco-polo , wiec dobrali sie znakomicie
-
Tadeo
-
Kontakt:
Ten Groove Coverage to jest tez podobny szit - inaczej niemieckie disco-polo , wiec dobrali sie znakomicie
...
ojojo, uwazaj na słówka
to jest dance na dobrym poziomie swietnie zrealizowane.
specjalnie za dance nie przepadam ale oni są mistrzami w swoim gatunku
-
Marc.De.Marx
autor: Marc.De.Marx » wtorek 30 sie 2005, 10:48
...
...
ojojo, uwazaj na słówka
to jest dance na dobrym poziomie swietnie zrealizowane.
specjalnie za dance nie przepadam ale oni są mistrzami w swoim gatunku...
Prawda jest taka ze dance zamiera i prawie juz we wszystkich klubach na zachodzie jak i u nas wypiera go house i trance. Jedynie jeszcze taka muzyke mozna uslyszec w radiu i w wiejskich remizach. Kiedys to moze bylo modne ale 5-10 lat temu a nie teraz.
-
przedwczoraj
autor: przedwczoraj » wtorek 30 sie 2005, 11:06
Wiśniewski w programie "Jestem jaki jestem" zrobił błąd pokazując jak robi się piosenki dla Ich Troje: muzyka z małoznanego zagranicznego hitu klasy B lub C + polskie słowa. Myślę że niepotrzebnie zdradził ten sekret i kolejna płyta sprzedawała się bardzo słabo, potem rozwiazanie zespołu.
Mandaryna przeszła do finałowej szóstki walczącej o Bursztynowego Słowika... :( Może obranie jej ze skórki wywoła podobną reakcję wśród ludzi i zapobiegnie tragedii, chociaz może być za późno