...Kolejna dawka amfetaminy.
Ja też chcę!
DSP Dual core Blackfin - podstawa stacji roboczych przyszłości
Re: DSP Dual core Blackfin - podstawa stacji roboczych przyszłości
Najpierw trzeba ludzi uswiadomic
No to cię uświadamiam, że zainteresowani doskonale wiedzą o wyrobach firmy TI. To nie jest wiedza tajemna - TI (podobnie jak ich konkurencja) zajmuje się tematem DSP od lat i sami pilnują, aby każdy student czy inżynier miał świadomość choćby istnienia ich produktów.
I naucz się pisać posty jednym krojem czcionki, nie zaśmiecać wątków zalewem informacji i segregować to co wartościowe od tego co nie.
Pozdrawiam
Janusz
Jak dla ciebie na tych studiach tylko czcionka jest najwazniejsza to idz pracowac do drukarni a tam z pewnością ktos doceni twoj trud ten jaki wlozyles w te studia i aby mnie uswiadamiac ze nie mam wiedzy bo pisze grubszą czcionką dla takich jak ty ktorzy juz caly swoj wzrok zuzyli i pieniądze na studia i nie stac ich nawet na okulary tylko stoją pod sklepem internetowym i taniego tyrosa szukają az im ktos da zapalic fujarke na forum estrady i studia zeby sobie poczytali ze mozna ją dostac tez za darmo w komisie jak sie tylko odwroci wzrok od pisania i zapomni jaka czcionka byla na forum domyslnie .
Jak sie pospieszysz to ktos cie jeszcze znajdzie na tym forum jak mu napiszesz gdzie swoja fujarke na studiach wkladales ze cie tylko czcionka interesuje i nie stac cie ani na wzrok juz ani na okulary a chcesz tez poczytac o chujach w internecie ktorym do glowy uderzyla korba od yamahy i chcą napisac program na PICu od yamahy ze ci sie to nie miesci w glowie ze az takim ch.. mozna byc zeby nie zwariowac od tego pisania duzymi czcionkami .
Computer nie bierze sie za wielkosc liter jak ma gotowy program juz napisany tylko go interesuje czy duza czy mala litera a ty jak tego nie widziales na studiach to wroc tam skąd przyszedles a ktos ci pokaze ze masz zolte papiery i ci da po gebie za to ze przyszedles uswiadamiac ludzi jakimi wariantami są jak volskwagena nie widzieli w zyciu co ma duze litery i tyle samo pali na stoł pieniedzy od takich jak ty .
Niemiło się zrobiło, no ale żeby coś wartościowego z tej wiedzy TWOJEJ wyjąć to trzeba umieć połączyć - jak wspominałeś te moduły, kody, nie mówiąc już o zbudowaniu prototypów - czyli faktycznie mała fabryka - tylko czemu tak ambitnie podchodzisz, że tylko w Polsce? Przecież na całym świecie mogą ludzie z tego korzystać , a jednak tylko nieliczni potrafią - więc w tym jest sęk, że to nie jest takie do końca proste dla nas muzyków z koziej wólki, może dla informatyków tak, ale dla powiedzmy realizatora, albo instrumentalisty czy to jest zjadliwa wiedza? Wątpię...
I nie wątpię, że w swej niewątpliwej inteligencji wiesz o tym.... a jednak piszesz..... mimo sugestii, że trollujesz..... skąd ten zapał? Czyżby naprawdę misja jakaś?
A może szukasz wspólnika do biznesu i się tak po prostu reklamujesz?
Człowiek, który odpisuje na własne posty i nie potrafi poprawnie złożyć zdania, infrmuje mnie o mojej kondycji psychicznej i wykształceniu.
Chlopie idz i se sprawdz swoją kondycje u dobrego psychologa w psychiatryku bo ja bylem i wiem ile kosztuje powrot do normalnosci po takich ludziach jak ty i ta twoja yamaha ktorzy wciskają kit ludziom prostym w tym kraju za grube pieniadze ciemnote zeby ci tylko wepchnac to co sie nie sprzedalo z elektronicznego zlomu ze pamiec flash do keyborda o pojemnosci 1gigabajta albo 512mb kosztuje rownowartosc polowy twojej wyplaty bo jak nie pojdziesz sprawdzic to cie pierwszy lepiej wyksztalcony informatyk/elektronik nawet jak programistą nie bedzie uswiadomi ze to co sprzedaje yamaha to są wszystko smieci elektroniczne ktorych chinczycy nie mogą zutylizowac i yamaha to bierze za cene utylizacji do wytworzenia gotowego wyrobu , i jak ci jakis elektronik łeb zutylizuje po tej dyskusji albo specjalista od przetwarzania odpadów elektronicznych tak zebys zrozumial o co chodzi w tej dyskusji to zebys to zapamietal na stale w swojej pamieci bo jak ci ktos glowe wyrzuci razem z tymi mądrościami o swoich klawiszach jak masz leb zapchany cudzą techniką marketingową ze przestales juz myslec , to jak zobaczysz ile normalna pamiec kosztuje aktualnie produkowana flash nand to obys sie nie pomylil jak dostawca ci wkaze ze takiego numerku jak ma yamaha juz nie ma w produkcji a jakbys chcial zamowic to ci napisze ze nawet 1000 sztuk nie oplaca sie sprowadzac jemu bo to za drogo kosztuje jak wszyscy producenci elektroniki obecnie conajmniej 16giga zamawiają pamieci flash w 1 ukladzie nand .
O jakbys mial NAND 512giga w tyrosie 5 to to by byla cena adekwatna do mozliwosci aktualnych elektroniki dzisiaj w cenie tyrosa 16-17tys zlotych . Bo dla chinczyka ktory sprzedaje te pamieci jest bez roznicy jak zobaczy ze moze wiecej zarobic na 4 kosciach po 128giga nand to ci bedzie kit wciskal zebys lepiej wzial taka bo wszyscy producenci kupuja i lezy to u niego na magazynie caly czas . A 512mb czy 1giga flash to jest absurd w cenie 500zl czy 800zl jako rozszezenie do klawisza to ja nie rozumiem dlaczego w tym kraju nikt o tym jeszcze nie dyskutuje w telewizji jaka ciemnota jest w tym kraju ze ktos sprzedaje to co chinczykowi wpadlo juz do utylizacji i ktos z yamahy to wyciagnal po to zeby nowe rozszezenie zrobic do tyrosa i motifa najnowszego po to zeby ludzie flash odkryli na nowo w muzyce . Jak on juz ma 512giga w 1 kosci nand flash ktore moze zamowic w korei .
Widzialeś już kosci flash nand o pojemnosci 512giga w 1 ukladzie scalonym ? Bo ja juz widzialem na alibabie takie produkty w cenie bardzo przystepnej ze to nie bylo zloto ! A ty jak nie widziales to napisz najpierw do yamahy zeby ci pokazala jak taka kosc wygląda i dopisz na koncu ze jak ci nie przysle zdjecia jaki ma symbol i sie dowiesz ze w chinach mozna ją kupic w cenie bardziej przystepnej jak to rozszezenie do tyrosa i motifa to im zrobisz antyreklame w calym kraju jak telewizja pokaze ten reportaz jak sie ludzi ciemnych w d. robilo takich ktorzy nawet nie umieją przeczytac w internecie jak sie dobre interesy robi z chinczykami ktorzy smieci utylizuja w japonii zawsze bo sie najbardziej oplaca im poniewaz sami by nie opracowali tak dobrej technologii produkcji towarow z tych smieci zeby wartosc tego zlomu wzosla tysiackrotnie i jeszcze uwazaj podatek zebys od utylizacji nie zaplacil w swoim kraju .