Dzięki! Zauważyłem

BTW... jakiś zalew spamu w cyrylicy na forumie

Dzięki! Zauważyłem
Na wstępie bardzo dziękuję za dobre słowo - bardzo się cieszę, że praca naszego zespołu projektowego i informatycznego nie poszła na marne i nowe serwisy EiS (choć wciąż niedoskonałe i nadal modernizowane) przypadły Ci do gustu.gores pisze: ↑poniedziałek 22 sty 2018, 23:47Witam!
No po tych wszystkich zmianach co do EiS mogę powiedzieć tylko jedno: WOW! Poszliście mocno po całościJa tutaj czuję chyba jakąś zmianę pokoleniową może w prowadzeniu tematu? ;D Nie wiem jak to tam w zarządzie redakcji ale tak coś nosem czuję, mogę się mylić
No to kilka słów komentarza ode mnie:
Ponieważ forum i stronę znam taka jaka była wiele lat (w sumie od początku) to trochę się pogubiłem wchodząc tutaj po zmianach. Ale właśnie piszę pierwszy post testowo i wgryzam się w temat systematycznie, jest okDla mnie przede wszystkim JEDNA rzecz tylko do korekt, całą reszta to w sumie bardzo zgrabny pomysł. Jaka?
Otóż ja wchodzę na strony EiS głównie ze względu na forum. Jest to olbrzymia kopalnia wartościowej wiedzy, olbrzymi potencjał jaki zgromadzono przez lata. Skupia to też ludzi, którzy interesują się tematem. To taka grupa facebookowa i to o potężnym archiwum - na wyłączność jest ona Wasza. Wiec ja się pytam: Dlaczego nie ma na stronie u góry, gdzie jest "mieszanka testy rozmowa ", nie ma napisu do kliknięcia FORUM? Dajcie proszę dla swojego dobra ( i mojego bo jak będziecie mieć problemy to i ja na tym stracę pośrednio) chociaż jakiś wyraźny i szybki do użycia link do forum. Mim zdaniem powinno być tam absolutnie koniecznie. Tak to ten serwis jest po prostu kolejnym wieszakiem na reklamy bez głębokości treści. Zawartość magazynu znam bo regularnie kupuję więc nie interesują mnie za bardzo artykuły, które czytałem z papieru. Podejrzewam, że nie jestem w tym osamotniony. Albo dodajcie jeden link po prostu albo zamieńcie z jakimś już istniejącym a ten niech gdzieś będzie głębiej. Ja bym się tym archiwum chwalił ile mogę, to Wasz olbrzymi dorobek, który obecnie jest niewidoczny. Całą reszta cacy, gratuluję decyzji, dawać do przoduZdrówka każdemu!
To podczepię się do tematu... ja też mam ten problem, że przenosi mnie na standarodwe phpBB