Nagłośnienie firmy BOSE

Tu zajmujemy się sprawami tyczącymi się urządzeń stosowanych przy nagłośnieniach imprez.
R.B.

Re: Nagłośnienie firmy BOSE

Post autor: R.B. » piątek 02 lut 2007, 10:50

...Tiaa... Einstein tez ignorował klasyczne zasady fizyki.
Rozumiem ze kategoryczne tupniecie nóżką typu "wprawdzie nie widzialem ALE NIE UWIERZE" znaczy więcej niż doświadczenia użytkowników.

Akurat niejeden raz porównywałem moje 802 z klasycznymi w pomieszczeniach o fatalnym pogłosie (kwestia wyboru co zastosowac). Zawsze 802 były lepsze - one idą przez pogłos jak przecinaki.

...
Witam wszystkich!
Musze powiedziec ze sam doswiadczylem na wlasnych uszach jak one gadaja!Wlsnie na sali bardzo kiepskiej akustycznie -zgadza sie Panie Szkudlik? Bylem pod wrazeniem jak Pan Szkudlik je odpalil na swoim koncercie i popieram ze sa to dobre paczki!
Pozdrawiam R.B.
Jestem muzykiem z zawodu. Muzyka kręci się cały czas do okoła mnie i ostatnio fascynuje mnie nagrywanie muzy w swoim małym studiu domowym.

crx

Re: Nagłośnienie firmy BOSE

Post autor: crx » piątek 02 lut 2007, 16:54

Troszeczke obok ale jednak o tej samej firmie "Bose".
Posiadam Honde Legend KA7 i jest tam wlasnie pelna instalacja akustyczna tej firmy.
Musze powiedziec, ze pierwszy raz nic nie musialem zmienic w seryjnym naglosnienu auta.
Muzyczka jaka dobywa sie z ponad 10-cio letniej instalacji jest dynamiczna, klarowna, dostatecznie glosna. Jestem pod wrazeniem. Jesli tak sie dzieje z tym sprzetem na estradzie to nic nie gadac tylko uzywac.

ODPOWIEDZ