Cervin Vega Vision
Cervin Vega Vision
Poszukuję opini na temat tej serii paczek. Są bardzo korzystne cenowo ale informacja firmowa jest enigmatyczna.

zawodowo pracujący akustyk live i studio
- AlfonsoRodeo
Re: Cervin Vega Vision
...Poszukuję opini na temat tej serii paczek. Są bardzo korzystne cenowo ale informacja firmowa jest enigmatyczna.
...
Dane sa bardzo skape, tj. producent nie podaje dla jakiego spadku kolumna osiaga takie pasmo. Ponadto glosniki sa bardzo niskiej mocy jak na owe czasy (250W). Calosc sprawia wrazenie jak blizniaczy produkt do JBL TR225 czy JBL JRX o takim samym ukladzie, ktore uwazane sa za produkty bardzo niskiej jakosci. Nie wzbudzaja we mnie duzego zaufania, choc byc moze sie myle.

Dane sa bardzo skape, tj. producent nie podaje dla jakiego spadku kolumna osiaga takie pasmo. Ponadto glosniki sa bardzo niskiej mocy jak na owe czasy (250W). Calosc sprawia wrazenie jak blizniaczy produkt do JBL TR225 czy JBL JRX o takim samym ukladzie, ktore uwazane sa za produkty bardzo niskiej jakosci. Nie wzbudzaja we mnie duzego zaufania, choc byc moze sie myle.
.Dziękuję za opinię mam podobne wrażenie ale z drugiej strony okazuje się, że aktualnie to jedyna seria C-V reszta jest wycofana z produkcji więc może to nie jest ażtak źle. Chciałbym usłyszeć opinię kogoś kto się z nimi osobiście zetknął. pozdrawiam i czekam na opinie.

oczywiście palnołem byka chodzi mi o serię INTENSE
Proszę o opinie.
Proszę o opinie.
...oczywiście palnołem byka chodzi mi o serię INTENSE
...
jeszcze jeden byczek nie "Cervin" tylko Cerwin od nazwiska założyciela Gene Czerwinski.
...
jeszcze jeden byczek nie "Cervin" tylko Cerwin od nazwiska założyciela Gene Czerwinski.
chylę czoła BYK, ale nadal nie mogę się doczekać opinii użytkowników tych paczek to pewnie też znaczące,
Mialem okazje posłuchać kawał czasu temu vision tych z 2 głośnikami 15" wrażenia raczej pozytywne chodź jak dla mnie grają troche za ostro w zakresie średnim Myślę ze sprawdziłyby sie dobrze z mocna muzyka rockowa.
Cena nie jest taka przystępna z tego co pamiętam 1 szt kosztowała okolu 6 tys co jest chyba dosć sporo. Z tego co Pamiętam w instrukcji było ze pasmo dla -6dB (ale głowy nie dam bo to ze 2 lata wstecz)
Cena nie jest taka przystępna z tego co pamiętam 1 szt kosztowała okolu 6 tys co jest chyba dosć sporo. Z tego co Pamiętam w instrukcji było ze pasmo dla -6dB (ale głowy nie dam bo to ze 2 lata wstecz)