Korg M3 - użytkownicy
Re: Korg M3 - użytkownicy
Miałem dostać dziś informację, ale na razie nic nie ma, może nadejdzie wieczorem. Na stronie MegaMusic nic sie nie pojawiło, cennika nowego też nie ma.
......No i jest
http://korg.megamusic.pl/...
Zgadza Się!
Mega Music dotrzymał obietnicy. Mają też Ciekawą Promocję
Jeżeli instrument był zakupiony z ich dystrybucji to ceny podane za poszczególne moduły będą inne. Inne czytaj mniejsze. O ile to nie wiem.
Ale cena Radiasa 1150 PLN-ów to i tak niewiele. Pamięć jednak sporo kosztuje- ale poczekajmy na odpowiedz megamusic.
Jabu nie wiem jak ty ale ja dzisiaj dzwoniłem i zamówiłem już Radiasa i Pamięć. Przyjedzie do mnie kurierem. Lepiej się pospiesz :)
Pozdrawiam!

http://korg.megamusic.pl/...
Zgadza Się!
Mega Music dotrzymał obietnicy. Mają też Ciekawą Promocję
Jeżeli instrument był zakupiony z ich dystrybucji to ceny podane za poszczególne moduły będą inne. Inne czytaj mniejsze. O ile to nie wiem.
Ale cena Radiasa 1150 PLN-ów to i tak niewiele. Pamięć jednak sporo kosztuje- ale poczekajmy na odpowiedz megamusic.
Jabu nie wiem jak ty ale ja dzisiaj dzwoniłem i zamówiłem już Radiasa i Pamięć. Przyjedzie do mnie kurierem. Lepiej się pospiesz :)
Pozdrawiam!
Praktycznie rzecz biorąc też już zamówiłem.
Ale pamięci nie kupuję. Przynajmniej na razie. Uważam że cena jest zdziercza (nie chodzi o polską cenę, ale ogólnie - to nie jest uwaga kierowana do Megamusic)... 256 MB to w przypadku zwykłej pamięci do komputerów czy notebooków koszt rzędu 50 zł. Jak się to ma do 700 zł ? Przegięcie.
Przy obecnych cenach pamięci M3 powinien mieć conajmniej 256 MB, a nawet 512 MB RAM wbudowane. Ja rozumiem że Korg chce zarabiać, ale to jest rozbój w biały dzień.
Praktycznie rzecz biorąc też już zamówiłem.

Ale pamięci nie kupuję. Przynajmniej na razie. Uważam że cena jest zdziercza (nie chodzi o polską cenę, ale ogólnie - to nie jest uwaga kierowana do Megamusic)... 256 MB to w przypadku zwykłej pamięci do komputerów czy notebooków koszt rzędu 50 zł. Jak się to ma do 700 zł ? Przegięcie.
Przy obecnych cenach pamięci M3 powinien mieć conajmniej 256 MB, a nawet 512 MB RAM wbudowane. Ja rozumiem że Korg chce zarabiać, ale to jest rozbój w biały dzień.
-
- Kontakt:
Ciekawe ile ta pamiec bedzie kosztowała do mojego Pa2x ... tez tam mozna wstawic EXB 256 .. ciekawe czy to bedzie ta sama pamiec.
Troszke to przegiecie .. i jakoby zmuszanie uzytkownika do zapłaty tych pieniedzy .... zeby to chociaz było 1gb
Troszke to przegiecie .. i jakoby zmuszanie uzytkownika do zapłaty tych pieniedzy .... zeby to chociaz było 1gb
No, chłopaki chwalić się!
Zainstalowali już Radiasa w M3?

Hmmm... ja jeszcze nie mam...
...No, chłopaki chwalić się!
Zainstalowali już Radiasa w M3? ...
No ja też jeszcze nie mam a miałem mieć dzisiaj. Hm...dziwne.
El-muzyku i jak to działa napisz coś. Warto wydać ten 1000zł?
Ja jeszcze pamięć do samplera wziołem:)
Pozdrawiam

Pozdrawiam
......No, chłopaki chwalić się!
Zainstalowali już Radiasa w M3? ...
Pozdrawiam...
Krzysiu, ja na razie nic nie mam
Jeszcze nie zamawiałem, dlatego was pytam. Ale pewnie będzie tak, że zaraz po waszych recenzjach zamówię
Siła oddziaływania jest tutaj straszna
Prawda Mr Jabu?

Pozdrawiam...
Krzysiu, ja na razie nic nie mam

Siła oddziaływania jest tutaj straszna