Monter ;)
Spoko :)
Toć wiadomo, że niska półka cenowa to niska półka cenowa.
Moje pytanie dotyczy przede wszystkim niezawodności. Kiedyś sporo się pisało o problemach Behringera w tej mierze. Oczywistym jest, że nawet jeśli dany producent takie problemy ma, nie oznacza to, że każdy jego produkt musi się zaraz popsuć. Wiele będzie działać bez zarzutu, ale jakiś tam procent sprawia problemy - a przecież jeśli kupujemy narzędzie do pracy, szczegolnie na żywo, to kwestia niezawodności jest kluczowa. I wiadomo też, że nie istnieje taka firma, której wyroby nigdy i wcale się nie psują :)
Jeśli Behrek poprawił się w tej mierze, to super, o to właśnie pytam.
Moje osobiste doswiadczenie jest takie, że spalił się nam kiedyś mikser Behringera na próbie. Kolega pojechał po nowego, z seri UB, ale brzmiał tak beznadziejnie, że go odwiózł po dwóch dniach i kupił A&H. Ten działał po prostu normalnie i z tego co wiem, działa do dziś.
Ja sam mam drugi mikser Yamahy z serii MG - na pierwszy kot mi nasikał ;)), dlatego mam drugi :))
Nie było z nimi najmniejszych problemów, choć to zadne cuda. Stąd z jakością/niezawodnością Yamahy mam dobre doświadczenie, z jakością Behra takie sobie. Miałem do czynienia jeszcze z dynamicznymi mikrofonami Behrka, które bardzo ładnie brzmiały, ale były też niesamowicie delikatne. To był model MX 2000 albo jakoś pododbnie.