autor: AlfonsoRodeo » niedziela 17 kwie 2005, 12:10
...Btw. co sądzicie o kolumnach Reloop`a? Wiem, że może firma nie jest najlepsza (bo nie jest) ale czy ktoś miał możliwość słyszenia tych "pudeł" w akcji?...
Czlowieku, ja widze, ze ty chyba nie rozumiesz w ogole co sie do ciebie pisze. Rzucasz tutaj Reloop'em - to jest najgorsze scierwo jezeli chodzi o kolumny, tak samo jak Gemini - co to jest za marka kolumn!? Toz to tajwan w najgorszym wydaniu. Tam sa piezo, tam sa inne wynalazki, ktore nie powinny byc montowane, a i same glsniki basowe, to lipa niemozliwa. Poza tym, kolumny te, podobnie jak wharfedale pro (15" + 6" + HF, z ktorymi spotkalem sie ostatnio przy okazji serwisowania), nie sa nawet skrecane srubami, a zbijane wszywkami (dlugosc ok. 40mm) z pistoletu pneumatycznego. Przemysl lepiej sprawe, bo w przypadku Reloopa, wiekszosc produckji Polskich to rewelacja, zatem Reloop to wyrzucone w bloto pieniadze. Nie wiem czy klient bylby zadowolony z takich...hehe..."markowych" kolumn. Zastanow sie, co jest dla ciebie lepsze: czy sprzedac cos madrze, wziac kase i zapomniec, czy sie meczyc z bezustannym serwisowaniem, wymianami gwarancyjnymi (jezeli w ogole) oraz 'jazda' ze strony zamawiajacego!?