FMR Audio RNC 1773 Really Nice Compressor
- Miłaszewski
Re: FMR Audio RNC 1773 Really Nice Compressor
3) naprade zadko kto chce sprzedawac co kolwiek za granice ,
w Obecnej chwili nie wiedze zednego RNC osigalnego dla kogo kollwiek z Polskii
A ja wyslalem Ci na email link do takiej aukcji. Tutaj nie moge wrzucic, bo to lamanie regulaminu.
[addsig]
w Obecnej chwili nie wiedze zednego RNC osigalnego dla kogo kollwiek z Polskii
A ja wyslalem Ci na email link do takiej aukcji. Tutaj nie moge wrzucic, bo to lamanie regulaminu.
[addsig]
potwierdzam - nie mialem nigdy zadnych klopotow z zakupami na Ebayu i placeniu przez Paypal. grunt to sprawdzony sprzedawca i trzezwa ocena oferty (jak widze np mikrofon za 1/5 ceny sklepowej i sprzedawce z Chin z 0 komentarzy na koncie to nawet nie czytam opisu aukcji - dla mnie to oczywiste ale znam ludzi ktorzy sie tak nacieli i dziwili sie po fakcie o zgrozo)
najczesciej rowniez sprzedawca mimo nie umieszczenia Polski jako kraju potencjalnego kupca po wymianie maili godzi sie na wyslanie - wystarczy cywilizowana plynna angielszczyzna po ludzku grzecznie zapytac. niestety na zachodzie wciaz maja nas za 3ci swiat gdzie biale niedzwiedzie i wodka jako waluta
Paypal tez super wygodny, od niedawna zreszta w pelni funkcjonalny w Polsce (mozna wreszcie rowniez otrzymywac pieniadze)
najczesciej rowniez sprzedawca mimo nie umieszczenia Polski jako kraju potencjalnego kupca po wymianie maili godzi sie na wyslanie - wystarczy cywilizowana plynna angielszczyzna po ludzku grzecznie zapytac. niestety na zachodzie wciaz maja nas za 3ci swiat gdzie biale niedzwiedzie i wodka jako waluta
Paypal tez super wygodny, od niedawna zreszta w pelni funkcjonalny w Polsce (mozna wreszcie rowniez otrzymywac pieniadze)
fan dobrego brzmienia ;)
- Miłaszewski
trzezwa ocena oferty (jak widze np mikrofon za 1/5 ceny sklepowej i sprzedawce z Chin z 0 komentarzy na koncie to nawet nie czytam opisu aukcji - dla mnie to oczywiste ale znam ludzi ktorzy sie tak nacieli i dziwili sie po fakcie o zgrozo)
Zakladam, ze koledzy na forum sa trzezwi oraz inteligentni i nie robia takich bledow.
[addsig]
Zakladam, ze koledzy na forum sa trzezwi oraz inteligentni i nie robia takich bledow.
[addsig]
Panowie, nie przesadzajcie, owszem PayPal, jest prosty , ale z dosiwadczenia wiem ze w USA sa "" zawodnicy " ktorzy z łatwoscia obchodza ten system i po prostu oszukuja oczym miałem okazje sie przekonac , druga sprawa powtarzam RAZ JESZCZE 95 % sprzedajacych nie chce sprzedawac poza USA , nastepna sprawa , jaka poczta , Agencja itd, przesle Ci w kilka dni kolego Miłaszewski ?? otóz Juz zadna ! do niedawna była agencja ktora przesyłała paczki w 5 dni ... sorry , ale juz tak pieknie nie jest , ktorys z was wykrakał . panowie
druga sprawa powtarzam RAZ JESZCZE 95 % sprzedajacych nie chce sprzedawac poza USA ,
Oczywiscie, bardzo czesto jest to wyraznie napisane , bardzo prosze pierwsza z brzego Aukcja We do not ship outside of the United States. This is non-negotiable. mozna to takze sprawdzic na dole Aukcji , przy kazdym towarze sa wyszczególnione kraje do ktorych ewentualny sprzedawca ma chec wysłac swoj towar. :)
Oczywiscie, bardzo czesto jest to wyraznie napisane , bardzo prosze pierwsza z brzego Aukcja We do not ship outside of the United States. This is non-negotiable. mozna to takze sprawdzic na dole Aukcji , przy kazdym towarze sa wyszczególnione kraje do ktorych ewentualny sprzedawca ma chec wysłac swoj towar. :)
...potwierdzam - nie mialem nigdy zadnych klopotow z zakupami na Ebayu i placeniu przez Paypal. grunt to sprawdzony sprzedawca i trzezwa ocena oferty
Oduck, bez euforji, naprawde sporo kupije na Ebay i czasami to oczym piszesz zawodzi, jesli ktos chce Cie wykolegowac, to nic nie stoi na przeszkodzie .
Orbit . oczywiscie , bardzo mało jest ofert na cały swiat .
zdaza sie jeszcze tak ze nawet gdy piszesz ze jestes z Polsk lub Niemiec . definitywnie odmawiaja sprzedazy .
Oduck i Miłaszewski czytajac wasze posty jakos mam watpliwosci co do waszych zakupow na Amerykanskim Ebay ... najwazniejszy jest koszt przesyłki , a czytajac co piszecie po prstu smiac mi sie chce . Otóz jesli bym chciał sciagnac RNC z USA do Polski , wysyłka UPS lub FedEx , a tym najczescie wysyłaja sprzedajacy to koszt około 100 - 250 $ dostawa do 6 dni roboczych . jesli przesyłasz pocztą , musisz sie liczyc z Cłem , jesli przez polska agencje musisz miec tam rodzine . panowie o czym wy piszecie ??
Oduck, bez euforji, naprawde sporo kupije na Ebay i czasami to oczym piszesz zawodzi, jesli ktos chce Cie wykolegowac, to nic nie stoi na przeszkodzie .
Orbit . oczywiscie , bardzo mało jest ofert na cały swiat .
zdaza sie jeszcze tak ze nawet gdy piszesz ze jestes z Polsk lub Niemiec . definitywnie odmawiaja sprzedazy .
Oduck i Miłaszewski czytajac wasze posty jakos mam watpliwosci co do waszych zakupow na Amerykanskim Ebay ... najwazniejszy jest koszt przesyłki , a czytajac co piszecie po prstu smiac mi sie chce . Otóz jesli bym chciał sciagnac RNC z USA do Polski , wysyłka UPS lub FedEx , a tym najczescie wysyłaja sprzedajacy to koszt około 100 - 250 $ dostawa do 6 dni roboczych . jesli przesyłasz pocztą , musisz sie liczyc z Cłem , jesli przez polska agencje musisz miec tam rodzine . panowie o czym wy piszecie ??
- Miłaszewski
...Panowie, nie przesadzajcie, owszem PayPal, jest prosty , ale z dosiwadczenia wiem ze w USA sa "" zawodnicy " ktorzy z łatwoscia obchodza ten system i po prostu oszukuja oczym miałem okazje sie przekonac , druga sprawa powtarzam RAZ JESZCZE 95 % sprzedajacych nie chce sprzedawac poza USA , nastepna sprawa , jaka poczta , Agencja itd, przesle Ci w kilka dni kolego Miłaszewski ? otóz Juz zadna ! do niedawna była agencja ktora przesyłała paczki w 5 dni ... sorry , ale juz tak pieknie nie jest , ktorys z was wykrakał . panowie ...
Ja jestem szczesliwy kupujac od tych pozostalych 5%.
Poczta dziala tak, ze paczki ida w kilka dni. Jesli masz jeszcze jakies pytania, bardzo chetnie odpowiem, jednak mialbym prosbe o mniej agresywny ton.
Jesli chodzi o RNC, zgodnie z regulaminem nie moge podac linku do aukcji, ale jesli skorzystacie z wyszukiwarki to jest mozliwosc kupienia RNC w tej chwili od pewnego sprzedawcy, ktory wysyla rzeczy rowniez do Polski. Cena z przesylka bedzie tak jak mowilem oscylowala wokol 200 dolarow amerykanskich.
Uprzejmie pozdrawiam, Jacek
[addsig]
Ja jestem szczesliwy kupujac od tych pozostalych 5%.
Poczta dziala tak, ze paczki ida w kilka dni. Jesli masz jeszcze jakies pytania, bardzo chetnie odpowiem, jednak mialbym prosbe o mniej agresywny ton.
Jesli chodzi o RNC, zgodnie z regulaminem nie moge podac linku do aukcji, ale jesli skorzystacie z wyszukiwarki to jest mozliwosc kupienia RNC w tej chwili od pewnego sprzedawcy, ktory wysyla rzeczy rowniez do Polski. Cena z przesylka bedzie tak jak mowilem oscylowala wokol 200 dolarow amerykanskich.
[addsig]
- Miłaszewski
Oczywiscie, bardzo czesto jest to wyraznie napisane , bardzo prosze pierwsza z brzego Aukcja We do not ship outside of the United States. This is non-negotiable. mozna to takze sprawdzic na dole Aukcji , przy kazdym towarze sa wyszczególnione kraje do ktorych ewentualny sprzedawca ma chec wysłac swoj towar. :) ...
Jesli prawidlowo skorzystasz z wyszukiwarki na Ebayu, mozesz przeszukac tylko te aukcje, w ktorych sprzedawcy deklaruja wysylke do Polski.
[addsig]
Jesli prawidlowo skorzystasz z wyszukiwarki na Ebayu, mozesz przeszukac tylko te aukcje, w ktorych sprzedawcy deklaruja wysylke do Polski.
[addsig]
...
Jesli piszesz o tym gosciu z Florysy , niema wyszczególnionych opłat do WSCHODNIEJ EUROPY ! .,
- Miłaszewski
Jesli piszesz o tym gosciu z Florysy , niema wyszczególnionych opłat do WSCHODNIEJ EUROPY ! ., ...
Zachecam do skorzystania z usps.com
Zasadniczo cena do Polski jest ciutke nizsza niz do Niemiec. Wysylka usluga Global EMS 3-5 dni bedzie kosztowala 29 dolarow przy zalozeniu, ze wazy 4 funty (niecale 2Kg).
[addsig]
Zachecam do skorzystania z usps.com
Zasadniczo cena do Polski jest ciutke nizsza niz do Niemiec. Wysylka usluga Global EMS 3-5 dni bedzie kosztowala 29 dolarow przy zalozeniu, ze wazy 4 funty (niecale 2Kg).
[addsig]