Przymierzam sie do kupna zestwu glosnikowego Peavey UL 15 i chcialbym uslyszec jakies opinie na jego temat. proponowano mi rowniez kolumny Electrovoice ZX4. Wiem tez ze ta firma cieszy sie dobrym zdaniem. Cenowo wychodza podobnie. Zestaw ma naglasniac 3-4 wokale, brasy, klawisze oraz dzialac na salach miesczacych 100-150 osob.
Czekam na wasze opinie oraz alternatywy.
Peavey UL 15 prosze o opinie...
Re: Peavey UL 15 prosze o opinie...
...Przymierzam sie do kupna zestwu glosnikowego Peavey UL 15 i chcialbym uslyszec jakies opinie na jego temat. proponowano mi rowniez kolumny Electrovoice ZX4. Wiem tez ze ta firma cieszy sie dobrym zdaniem. Cenowo wychodza podobnie. Zestaw ma naglasniac 3-4 wokale, brasy, klawisze oraz dzialac na salach miesczacych 100-150 osob.
Czekam na wasze opinie oraz alternatywy....
Witam ..jeśli stawiasz obok Peavey UL 15 I EV ZX3 lub nowy Eliminator to ... nie ma alternatywy. Peavey to (sorki) badziewie
Witam ..jeśli stawiasz obok Peavey UL 15 I EV ZX3 lub nowy Eliminator to ... nie ma alternatywy. Peavey to (sorki) badziewie
Re: Peavey UL 15 prosze o opinie...
......Przymierzam sie do kupna zestwu glosnikowego Peavey UL 15 i chcialbym uslyszec jakies opinie na jego temat. proponowano mi rowniez kolumny Electrovoice ZX4. Wiem tez ze ta firma cieszy sie dobrym zdaniem. Cenowo wychodza podobnie. Zestaw ma naglasniac 3-4 wokale, brasy, klawisze oraz dzialac na salach miesczacych 100-150 osob.
Witam ..jeśli stawiasz obok Peavey UL 15 I EV ZX3 lub nowy Eliminator to ... nie ma alternatywy. Peavey to (sorki) badziewie...
Witam! grałem na tych paczkach i szczerze to totalny szrot!
Witam ..jeśli stawiasz obok Peavey UL 15 I EV ZX3 lub nowy Eliminator to ... nie ma alternatywy. Peavey to (sorki) badziewie...
Witam! grałem na tych paczkach i szczerze to totalny szrot!