Proteus w Cubase SX

Dział dla początkujących adeptów sztuki realizacji. Nie krępuj się zwrócić ze swoją sprawą, nic nie jest proste a ta dziedzina już szczególnie.
t2m

Proteus w Cubase SX

Post autor: t2m » niedziela 27 maja 2007, 14:03

Witam.
Mam mały problem. Po odpaleniu Cubase SX3 podłączyłem wtyczkę vst Proteusa. Program działa lecz nie mogę wydobyć z niego dźwięku.

Wcześniej miałem Accessa Virusa TI i bez problemu podłączyłem go z Cubese SX3.

Co robię nie tak??? Proszę fachowców o poradę.

t2m

Re: Proteus w Cubase SX

Post autor: t2m » niedziela 27 maja 2007, 14:44

A więc tak, proteus w Cubase jako wtyczka widnieje lecz naciskając klawisz nic nie słyszę , nie wydaje żadnego dźwięku. Gdy wchodzę we właściwości do proteusa ( w Cubase SX) to nie ma określonego output divice???
Co po wyłączeniu Cubasa, włączam ponownie Proteusa i działa, dźwięk wychodzi na zewnątrz.

Awatar użytkownika
Vocel

Post autor: Vocel » niedziela 27 maja 2007, 21:31

Dziza Krajst!!! skad wy ludzie bierzecie kase naSX? ja zbieram i zbieram i nadal mam SE 1, gdzie te moje bogate mamusie i tatusie com mial sie w ich rodzine wrodzic? chce byc legalny i SE mam od 4 lat, a tu posty co rusz o / pod Cubesami z najwyzszych pulek .... to taka dygresyjka
musze zaczac traktowac siebie powazniej

Zbynia

Post autor: Zbynia » poniedziałek 28 maja 2007, 09:42

ty zbierasz a reszta sciaga za darmo.....nie ma co udawac ze nie wiesz skad.......

Awatar użytkownika
JosephBra

Post autor: JosephBra » poniedziałek 28 maja 2007, 12:33

...Dziza Krajst!!! skad wy ludzie bierzecie kase naSX? ja zbieram i zbieram i nadal mam SE 1, gdzie te moje bogate mamusie i tatusie com mial sie w ich rodzine wrodzic? chce byc legalny i SE mam od 4 lat, a tu posty co rusz o / pod Cubesami z najwyzszych pulek .... to taka dygresyjka...

Najbardziej mnie śmieszą posty typu: Jak skonfigurować Nuendo 3 z kartą SB Live, żeby dobrze to pracowało z pakietem Waves Platinium?.
Uważam osobiście, że dobrą produkcję domową można z powodzeniem zrobić na Cubasie SE z pakietem PSP i będzie git.
Zajmuje się komponowaniem i produkcją muzyczną.

Awatar użytkownika
Vocel

Post autor: Vocel » poniedziałek 28 maja 2007, 13:45

Uważam osobiście, że dobrą produkcję domową można z powodzeniem zrobić na Cubasie SE z pakietem PSP i będzie git.
...
swieta prawda!!!...ale slinka i tak leci.
musze zaczac traktowac siebie powazniej

audiophone
Kontakt:

Post autor: audiophone » poniedziałek 28 maja 2007, 14:07

...

albo na cubase LE... + darmowe wtyczki...

albo inne darmowe programy audio/midi !

http://www.myspace.com/audiophone

t2m

Post autor: t2m » wtorek 29 maja 2007, 14:57

HALOOOOOOO, może ktoś by odpowiedział na moję pytanie!
Mam problem z podłączeniem Proteus X w Cubase SX3.
Jeśli nie wyrażam się jasno, to niech ktoś poda swój numer telefonu a ja się z nim skontaktuję.

Dziękuję.

t2m

Post autor: t2m » środa 30 maja 2007, 12:46

Nareszcie, chciałem podziekować Piotrkowi ( i tylko Piotrkowi ) za informacje których mi udzielił.

pyza

Post autor: pyza » środa 12 lis 2008, 14:50

A ja nie mogę znieść postów gdzie większość forumowiczów jest traktowanych jak złodzieje.Może jeden z drugim nigdy nie kożystał z piratów??Fakt że większość postów jest od użytkowników H2O ale nie mając na to dowodów nie traktujcie wszyskich jak nielegalnych użytkowników.
cubase 4 komplete 5 powercore fw samplelord extreme sample conwerter

ODPOWIEDZ