Liniowość - jak ją zmierzyć?

Dział dla początkujących adeptów sztuki realizacji. Nie krępuj się zwrócić ze swoją sprawą, nic nie jest proste a ta dziedzina już szczególnie.
Awatar użytkownika
genngott

Re: Liniowość - jak ją zmierzyć?

Post autor: genngott » czwartek 24 sty 2008, 12:43

...W porządku, ale ja tez cos sprostuję (choć to nie ja namieszałem, tylko Ty mnie źle zrozumiałeś). Otóż ja Cie nie nazwałem pajacem i nie miałem takiego zamiaru. Nie lubię być wyzywany i daleki jestem od wyzywania kogokolwiek, no chyba że da mocny powód. Ja dałem Ci tylko wskazówkę: "(...) jeśli chcesz ze spokojem korzystać z tego forum i nie mieć na nim opinii pajaca(...)etc etc". moje intencje były dobre i wybacz jeśli poczułeś sie urażony.

P.S. O wyliczaniu fal stojących, które opisałem, nic nie wyczytałem w Twoich wcześniejszych postach, więc skąd miałem wiedzieć że"sa dla ciebie oczywiste"

Pozdrawiam....
hehehe a ja nie twierdzę że mnie nazwałeś pajacem bo gdyby tak było to też zapewne co innego bym Ci napisał... spoko git jest ok nie mam do nikogo o nic żalu ani nie jestem urażony bo to nie przedszkole. A co do fal to rzeczywiście nic nie napisałem także sorr za niedomówienia.

Pozdrawiam
www.despisestudio.com

ODPOWIEDZ