Evolution UC 33

Dział dla początkujących adeptów sztuki realizacji. Nie krępuj się zwrócić ze swoją sprawą, nic nie jest proste a ta dziedzina już szczególnie.
Awatar użytkownika
confidence

Evolution UC 33

Post autor: confidence » poniedziałek 20 lis 2006, 16:46

Witam
- koniecznie muszę kupić kontroler midi do programu CUBASE SX 3 oraz wtyczek VSTi firmy NI.
Czy ktoś z Was pracował na Evolution UC 33...?

Awatar użytkownika
JoachimK
Kontakt:

Re: Evolution UC 33

Post autor: JoachimK » poniedziałek 20 lis 2006, 23:57

- koniecznie muszę kupić kontroler midi do programu CUBASE SX 3 oraz wtyczek VSTi firmy NI.

No coz, wspolczuje ;)

Czy ktoś z Was pracował na Evolution UC 33...?

Ja pracowalem z UC33e, nie za czesto, ale zdarza sie. Dziala w roznych trybach, jako np. channel strip - po podswietleniu kanalu w mikserze SX3 mozna regulowac galkami z UC33e punkty korekcji tego kanalu. Cos mi tam mocno nie pasowalo, jesli chodzi o programowanie, ale juz nie pamietam, o co chodzilo (pomijam krotkie suwaki, bo takich nie lubie ;) )

Zdaje sie, ze przeszkadzalo mi to, ze na potencjometrach suwakowych, wykorzystywanych w roli "hebli" konsoli, nie ma "auto takeover", a nie bylo tego na pewno... Moze wyszedl jakis nowy soft, a moze to wina Cubase. Nie wiem.

Ogolnie fajna zabawka i raczej sie sprawdzi.
Nie odpowiadam na porady via prywatny mail. Od tego jest to forum!

Awatar użytkownika
DJMONSIGNEUR

Re: Evolution UC 33

Post autor: DJMONSIGNEUR » wtorek 21 lis 2006, 16:27

Daje sobie spokój z Uc 33- po tygodniu użytkowania dasz sobie z nim spokój, bo przypisywanie kontrolerów i zmienianie programów co chwilę doprowadzi Cię do szału zamiast do robienia muzyki. Ja kupiłem Novation Remote SL25 i właśnie sprzedaję UC 33... Może chcesz kupić ? Tanio oddam.

Pozdro

M

ODPOWIEDZ