Pro Tools M-Powered Essential 8.02

Jeśli chcesz zasięgnąć rady, podzielić się doświadczeniem w trudnej sztuce samodzielnego programowania - to tu jest miejsce, aby tego dokonać.
Groovemann

Pro Tools M-Powered Essential 8.02

Post autor: Groovemann » niedziela 07 lis 2010, 17:10

Witam! Ostatnio kupiłem tak trochę dla zabawy kartę M-Audio fast track i razem z nią tą wersję Pro Tools'a. I mam pytanie. Jak dodać do niego więcej wtyczek?? Wiem, że ta wersja jest mocno ograniczona, ale to chyba da się zrobić???? Zainstalowałem wtyczki, a w programie i ch nie ma.. Pomocy! Z góry dzięki za odpowiedź!

Groovemann

Re: Pro Tools M-Powered Essential 8.02

Post autor: Groovemann » niedziela 07 lis 2010, 18:46

Chodzi o to, że mam wszystkie wtyczki we RTAS'ie. Chodzi mi tu o Bomb Factory. Zainstalowałem to, w katalogu plug-nis są, a nie mam jak ich dodać w programie.

Groovemann

Post autor: Groovemann » niedziela 07 lis 2010, 20:23

Windows 7 32bit sterownik i wszystko najnowsze, wszystko pięknie działa, tylko jak wyżej nie mogę dodać innych wtyczek.

Groovemann

Post autor: Groovemann » niedziela 07 lis 2010, 21:07

...Windows 7 32bit sterownik i wszystko najnowsze, wszystko pięknie działa, tylko jak wyżej nie mogę dodać innych wtyczek.... 

Wszystkie wtyczki, które chcę dodać mają format RTAS, są w folderze, a jednak w programie nie mogę z nich korzystać, bo ich tam nie ma.

Awatar użytkownika
matiz
Kontakt:

Post autor: matiz » niedziela 07 lis 2010, 21:19

...
...Windows 7 32bit sterownik i wszystko najnowsze, wszystko pięknie działa, tylko jak wyżej nie mogę dodać innych wtyczek.... 

Wszystkie wtyczki, które chcę dodać mają format RTAS, są w folderze, a jednak w programie nie mogę z nich korzystać, bo ich tam nie ma....

Moze byc tak, ze wersja essential nie pozwala na dodawanie innych wtyczek niz te, ktore sa w zestawie. Nie wiem, trzeba sprawdzic.

ODPOWIEDZ