Extreme Sample Converter 3 rośnie GIGANT

Jeśli chcesz zasięgnąć rady, podzielić się doświadczeniem w trudnej sztuce samodzielnego programowania - to tu jest miejsce, aby tego dokonać.
Awatar użytkownika
Kuma
Kontakt:

Re: Extreme Sample Converter 3 rośnie GIGANT

Post autor: Kuma » piątek 17 lut 2006, 01:28

No no, zapowiedzi wyglądają bardzo apetycznie. Będę wielce usatysfakcjonowany, jeśli to wszystko zadziała. A skoro wersja 2 jest jednym z najstabilniejszych programów jakie posiadam, to wierzę, że tak będzie.

Ma Pan szansę Włodzimierzu wyratować z opresji wiele ofiar niejakiego "Chickensystem Translator" do których i ja się zaliczam.

I tu mała sugestia/zapytanie - czy jest przewidywana możliwość tworzenia dysków w formacie Akai S-1000-3000? Wyżej wymieniony posiada w teorii i taką umiejętność, ale na teorii się kończy, tak jak zresztą w przypadku wielu innych formatów rzekomo przez program(Chic.Translator) obsługiwanych.

Wracając do EXSC 3 - demo sciągnąłem, a pełną wersję zamówię tradycyjnie na CD, kiedy tylko pojawi się eksport do NNXT :).

No i baaardzo ciekawy jestem tego samplera.

Trzymam kciuki i pozdrawiam!

Kuba Majerczyk

[addsig]
bębniarz

pawello

Post autor: pawello » piątek 17 lut 2006, 01:30

...Ile kosztuje bo news cena jest 20 euro a na pay pal 86$ to jaka jest cena bo nie wiem?...

Sroka: Chyba już późno i dopiero skumałem, że pytasz o Sampler.

Sampler jest jeszcze nie dostępny w sprzedaży. Tak jak napisałem na wstępie, dla nowych użytkowników, którzy zakupią EXSC 3.0 lub posiadający już wersje 2.x zrobią aktualizacje do EXSC 3.0 Sampler będzie po bardzo zniżkowej cenie. Kupon rejestracyjny będzie wtedy jednocześnie kuponem zniżkowym. Ci którzy to zrobią na pewno troszkę zaoszczędzą. Mogą też poczekać w sumie ich decyzja nie moja ja tylko mogę informować co i jak....

Zmien nazwe przedsiewziecia na Extreme Music Tools i bedziesz mogl proponowac coraz to nowe extremalne rozwiazania ( sampler, konwerter, edytor itd ) Sprawdzywalem w guglach - nic one na to
[addsig]
pozdrawiam.

Awatar użytkownika
Kuma
Kontakt:

Post autor: Kuma » piątek 17 lut 2006, 01:35

Zmien nazwe przedsiewziecia na Extreme Music Tools i bedziesz mogl proponowac coraz to nowe extremalne rozwiazania ( sampler, konwerter, edytor itd ) Sprawdzywalem w guglach - nic one na to

...

Moim zdaniem niezły trop..

Extreme Converter już jest, Extreme Sampler zaraz będzie. Potem Extreme .. no własnie, co? :)))

pozdr
bębniarz

pawello

Post autor: pawello » piątek 17 lut 2006, 01:37

Sorka za balagan w poprzednim poscie....

Dodam jeszcze Extreme GRAmpler od nazwiska tworcy..
[addsig]
pozdrawiam.

WG

Post autor: WG » piątek 17 lut 2006, 01:44

Ja juz zaproponowalem - mam nadzieje ze zaprotokolowano - "Extreme Sampler", Moze byc tez "Extreme Sample Player"

No niestety odpada. Szkoda, że to mówię.

Kolizja z samplerem EXS Logic Sampler. Logic Extreme Sampler !!! Oba produkty dokładnie robiące to samo - zdecydowanie odpada.

HUZAR-SAMPLER

Hm. A to ciekawe

I tu mała sugestia/zapytanie - czy jest przewidywana możliwość tworzenia dysków w formacie Akai S-1000-3000?

Czaję się na to od dłuższego czasu ale boję się, że jak wejde w temat to zje on cały mój czas. No i trzeba by dokupić jakiś sampler do testów. To w sumie mniejszy problem bo za kilka setek widziałem coś na Allegro. Ale ten czas tego się obawiam. Sprawa oczywiście nie jest zamknięta.

No i baaardzo ciekawy jestem tego samplera.

Trzymam kciuki i pozdrawiam

Dzięki.

kiedy tylko pojawi się eksport do NNXT

Na pewno będzie. Jest przypieczętowany na stronie w news.

Tylko, że takie 2- 3- członowe nazwy kiepsko się pozycjonują.

Z taką nazwą sa nikłe szanse na dobre pozycjonowanie w googlach.

14,300,000

Music Toolz zdaje się, że mamy nawet w Polsce. Także odpada i to zdecydowanie. Nazwa nie powinna fonetycznie też wchodzić w paradę z inną.

WG

Post autor: WG » piątek 17 lut 2006, 01:55

Extreme Converter już jest, Extreme Sampler zaraz będzie. Potem Extreme .. no własnie, co? :)))

A to ciekawe pytanie zadałeś. Co potem ?

Powiem tak. Pracy, planów jest chyba tyle teraz, że mogę zapomnieć o takim myśleniu na jakiś czas.

Awatar użytkownika
yaniki
Kontakt:

Post autor: yaniki » piątek 17 lut 2006, 01:56

A czy można prosić o uchylenie rąbka tajemnicy i zdradzenie czegoś więcej na temat samplera w wersji developerskiej?

Przyznam, że należę do tych osób, dla których sampler jest przede wszystkim narzędziem kreacji własnych barw, więc w naturalny sposób bardzo mnie to interesuje

Nawiasem mówiąc w pierwszej chwili myślałem, że wersja developerska oznacza coś w rodzaju licencjonowanego engine'u, na którym można budować własne produkty (coś jak np. darmowa biblioteka FMOD).

WG

Post autor: WG » piątek 17 lut 2006, 02:01

Moze "KITCHEN SAMPLATOR" ?

eee to .... kiczowata nazwa - nie chcę

Awatar użytkownika
yaniki
Kontakt:

Post autor: yaniki » piątek 17 lut 2006, 02:11

Co do nazwy samplera, to przychodzi mi jeszcze na myśl "Extremist".

Po wpisaniu (z plusami) w Google słów "extremist" i "sampler" nie wyskakuje chyba nic związanego z muzyką.

Awatar użytkownika
yaniki
Kontakt:

Post autor: yaniki » piątek 17 lut 2006, 02:13

Po wpisaniu (z plusami) w Google słów "extremist" i "sampler" nie wyskakuje chyba nic związanego z muzyką....

tzn. z technologią muzyczną

ODPOWIEDZ