IMHO warto brać - dlaczego ?
Użytkownicy którzy zakupią już teraz konwerter otrzymają VSTi Sampler za zaledwie 50 ZŁ. To naprawdę niewiele według tego co będzie oferował. Będzie szybszy niż Kontakt, Halion i Giga, będzie czytał z dysku, import w locie z najprzeróżniejszych formatów.
Czego chcieć więcej od takiej sprawnej "maszynki" - ja zawsze o takiej marzyłem, widok 25% CPU i 256 głosów polifonii normalnie dodaje człowiekowi lekkiej adrenalinki

Jest dużo szybszy od SFZ.
Trochę zagadkowo to ująłem, ale ten sampler prawopodobnie KOSI wszystko co do tej pory chyba wymyślono a na pewno skosi takich gigantów jak Kontakt, Halion i GigaSampler. Aczkolwiek konkurencja czyha gdzie indziej i chyba domyślam się gdzie. Oczywiście jeżeli mówimy o szybkości pracy i działania. Interfejs również będzie bardzo prosty i po prostu skuteczny, po prostu dla muzyków. Można będzie wybrać własny kolorek interfejsu również.
Pojawił się wątek o starszej wersji konwertera jednakże warto zacząć od nowa gdyż to nowy soft a powinno dyskutować się o tym co nowe, jeżeli jest o czym dyskutować bo zainteresowanie jest rzekłbym gorzej niż słabe - i to nieco martwi

mellodeque, Adasko: Odnośnie NKS - panowie niestety

"Extremalnie" już zakręcony

Włodek