> ...Ooo. Zdążyłeś już poprawić
Staram się
> Przydałaby się opcja skalowalnego okienka i maksymalizacji.
Świadomie z tego zrezygnowałem, zbyt wiele rzeczy trzebaby skalować.
> Nie można uruchomić więcej jak 10 plików jednocześnie.
Chodzi oczywiście o jingle? Pewnie to jest zależne od sprzętu i sterownika. Testowałem na audigy i bez problemu gram 16 strumieniami.
> Naciśnięcie klawisza F10 powoduje przejście w menu i ucieka "focus" z głównego okna.
Wiesz, o czym zapomniałem

żeby w OnKeyDown dla F10 dać Key := 0
3. Naciśnij F10 a potem F1
j.w.
> 4. Popracuj nad rameczkami. Za dużo ich wokół CoolBar.
W zamierzeniu były po to, żeby mozna je było niezależnie chować (Toolbary)...
> 5. Suwaki Start/Stop/Głośność jakoś dziwnie działają. Nie słyszę efektu stopniowego wyciszania pomiędzy A i B chyba, ze to powinno inaczej działać.
Jesli w opcjach audio masz włączone sterowanie MIDI - Poziom - to poziomy będą się zmieniać. Mix nie jest na zasadze wyciszania jednego, a jedynie startuje wcześniej drugi odtwarzacz.
> 6. Tytuły plików lepiej wyświetlać pozycjonując do lewej.
Ja tak mam... ? A dla jingli - już zrobiłem.
> 7. Dymek nad suwakiem A,B mówi o jakiejś opcji "opcja (Poziom w ustaw"

A gdzie jest ta opcja
Ustawienia audio.
> 8. Polecam uatrakcyjnić nieco elementy programu graficznie rezygnując ze standarowych kontrolek windowsa albo wykorzystać choćby motyw XP.
Tyle, że XP Manifest potrzebuje więcej miejsca na formie na komponenty - i niestety nie mam możliwości zmiany kolorów tła w tekstach...
> 9. Może warto pogrupować elementy w programie korzystając z ramek Bevel i nadać im jakieś nazwy.
Mało miejsca...
-------------
Jest już poprawka z dołożoną funkcją loopowania.
Generalnie zaczęło się od tego, że potrzebowałem prostego narzędzia do odgrywania kawałków sterowanego z konsolety (Sony DMX - R100) i jakoś tak się odrobinkę rozwinęło. Nie planowałem tego publikować, ale niech tam, może komuś się jeszcze przyda. Stąd też interfejs nie jest przemyślany, bo w zamierzeniu miał mieć tylko listę kawałków, start do dwóch kanałów i to wszystko
Bardzo Ci dziękuję za cenne uwagi, wrzuciłem nieco zmodyfikowaną wersję. Nad ikonami pomyślę, chociaż grafik ze mnie żaden... :( Może mi ktoś zrobi ikonki?
Dodatek: Pętla - jeżeli jest zaznaczona przed uruchomieniem odtwarzania dany jingielek będzie grał w pętli.
Pozdrawiam,
Jacek