A jeśli należy Ci się z tytułu praw autorskich np. 50 koła to co, nie warto?
...
Warto, rzecz jasna. Ale nie sadze, zeby film DVD sprzedawany po 17PLN do szkol
przyniosl mi takie pieniadze.
Nie mniej jednak nalezy sprobowac powalczyc.
A jeśli należy Ci się z tytułu praw autorskich np. 50 koła to co, nie warto?
...
Warto, rzecz jasna. Ale nie sadze, zeby film DVD sprzedawany po 17PLN do szkol
przyniosl mi takie pieniadze.
Nie mniej jednak nalezy sprobowac powalczyc.
fortepianowego albo pełnej partytury, (jedynie w przypadku rejestrowania utworów należących do muzyki elektroakustycznej, można zamiast zapisu nutowego złożyć graficzny zapis utworu),
Jednak, wciąż mam ciekawość jak to funkcjonuje, bo szczerze mówiąc tyle się o tych procedurach nasłuchałem, że się poprostu boję tego wszystkiego.
A no to polecam koledze ten materiał: http://kreidler-net.de/productplacements-e.html
...Panowie fachowcy, jak do TEGO [10,6 MB] można w ogóle zrobić "fortepianówkę" dla ZAIKSu?
Fortepianówki nie da rady Ale to chyba podpada pod kategorię "muzyka elektroakustyczna" więc nie musi być fortepianówki ani nut tylko jakiś "zapis graficzny"....
--------------------
Nie wiem gdzie Wy to wszystko wyczytaliście. Byliście chociaż raz na stronie ZAIKSu? Chyba nie bo dotarłoby do Was, że
muzyka elektroakustyczna może być dostarczona na płycie CD.
--
pozdr
Nie wiem gdzie Wy to wszystko wyczytaliście. Byliście chociaż raz na stronie ZAIKSu? Chyba nie bo dotarłoby do Was, że
A co masz na myśli mówiąc, że może być dostarczona na CD. Chodzi Ci o to, że może być utwór nagrany w formacie np.wav, czy fortepianówka na nośniku CD, bo mam niejasność co do tego.
Pozdro
...
A co masz na myśli mówiąc, że może być dostarczona na CD. Chodzi Ci o to, że może być utwór nagrany w formacie np.wav, czy fortepianówka na nośniku CD, bo mam niejasność co do tego.
Pozdro
...
CD audio
CD audio
...
O to mi chodziło, dziękuję za odpowiedź .
Pozdrawiam