Procent dla ZAIKS'u

Tutaj można podyskutować na tematy związane z prawami autorskimi, produkcją i rozpowszechnianiem oraz wszelkie inne wymagające wiedzy prawniczej.
Awatar użytkownika
Tygrysi

Procent dla ZAIKS'u

Post autor: Tygrysi » poniedziałek 15 gru 2008, 15:18

Witam,

czy wiecie może ile ZAIKS potrąca dla siebie (i czemu tak dużo)? Nie mogę znaleźć na ich stronie żadnego dokumentu wskazującego jednoznacznie "ile". Może ktoś z Was pamięta gdy się rejestrował.

Pozdrawiam
:: totutotam ::

Newman

Re: Procent dla ZAIKS'u

Post autor: Newman » środa 07 sty 2009, 01:25

...Witam,

czy wiecie może ile ZAIKS potrąca dla siebie (i czemu tak dużo)? Nie mogę znaleźć na ich stronie żadnego dokumentu wskazującego jednoznacznie "ile". Może ktoś z Was pamięta gdy się rejestrował.

Pozdrawiam...
To zależy. Stawki obliczane są różnie,
Specjalista ds Prawa Własności Intelektualnej.

filioman

Post autor: filioman » sobota 07 mar 2009, 22:43

......Witam,

Pozdrawiam...
To zależy. Stawki obliczane są różnie,...
Na ich stronie są stawki, trzeba pokopać. Zależy za co, ile kosztuje wejście, czy była konsumpcja, czy kawa kosztuje więcej niż w innych lokalach namieście, ile gwiazdek ma hotel, ile jest par (nie mylić z osobami).
Czytanie tego to sama radość - pełen PRL. Zwłaszcza o ceie wejścia i konsumpcji, i czy kawa jest droższa niż w innych lokalach w mieście...
[addsig]
Tanie mięso psy jedzą.

Awatar użytkownika
mlodyGrzesiek

Post autor: mlodyGrzesiek » poniedziałek 16 mar 2009, 22:22

nieee! slyszalem to ostatnio i jestem pod wrazeniem...

ODPOWIEDZ