Witam, ktoś korzysta z tego interfejsu audio. Jak wrażenia, jak sprawują się u was sterowniki usb pod windows 7 64 bit ? Latencja, współpraca z Cubasem. Za wszelkie informacje będę wdzięczny. Rozważam zakup tego sprzętu.
Witam, ktoś korzysta z tego interfejsu audio. Jak wrażenia, jak sprawują się u was sterowniki usb pod windows 7 64 bit ? Latencja, współpraca z Cubasem. Za wszelkie informacje będę wdzięczny. Rozważam zakup tego sprzętu.
...
...
cześć. Nie mam wprawdzie, ale słyszałem, interfejs w sumie jak każdy inny, poza jednym.... sterownikami.
VS Streaming...ta technologia to cos fantastycznego. Stabilność i poziom latencji, jakie dają te stery, sprawiaja, że nowe interfejsy Rolanda mozna ustawić na jednym podium z RME...
Jak chcesz sie więcej dowiedzieć, zadzwoń do Rolanda, jest tam Człowiek, który opowie Ci o tym cos więcej.
VS Streaming...ta technologia to cos fantastycznego. Stabilność i poziom latencji, jakie dają te stery, sprawiaja, że nowe interfejsy Rolanda mozna ustawić na jednym podium z RME...
...
Mam go i potwierdzam powyższe stwierdzenia w całej rozciągłości !
...
Pod Ableton Live 8 na Windows 7 64bit, laptop, Core i7 (2nd gen), 8GB RAM, ustawiony bufor: 96 sampli, obciążenie 80% stabilnie bez problemów. Można z buforem zejść jeszcze niżej bez dropów.
Witam, a ja pociągne troszkę inny watek... jak sie sprawuje Windows 7 64bit przy współpracy z Livem???
...
Bez żadnych problemów chociaż wiadomo, że nie ma wersji Live 64bit to spokojnie działa z VSTi 64bit pod jBridge co powoduje że można korzystać w projektach z większej ilości RAMu.