Jaki tablet?
- Marc.The.Drummer
- Kontakt:
Re: Jaki tablet?
Dokladnie to samo chcialem powiedziec.
...Na Androida jest już dostępny TouchOSC - znakomity kontroler, nie tak dobry jak Lemur, ale porównywalny. Czyli jakieś aplikacje się jednak pojawiają ...
Wszystko pięknie tylko TouchOSC pracuje po WIFI, a na Androidzie nie działa sieć AtHoc (przynajmniej ja mam takie doświadczenia) co wymaga używania kolejnego urządzenia czyli routera WIFI.
Ipad już do mnie dotarł. Nic się nie zaktualizowało i mam wersję 4.3.5 jednakże to i tak zbyt wysoka wersja jak na jb i sie zastanawiam czy nie podnieść do 5.0.
Pomijając to dziwi mnie że mam wersję 32gb a dostępne jest 28gb -_-. Tak poza tym ipad jest rewelacyjny!
[addsig]
Nic się nie zaktualizowało i mam wersję 4.3.5 jednakże to i tak zbyt wysoka wersja jak na jb i sie zastanawiam czy nie podnieść do 5.0.
Porada na dziś: instalować 5.0, dać sobie spokój z jb.
Porada na dziś: instalować 5.0, dać sobie spokój z jb....
Popieram !
Czy wiece jak kupować aplikacje z app store nie majac karty debetowej ? Mam zwykłą vise electron i ta nie chce przejść. Co tu zrobić ?
[addsig]
...
Czy wiece jak kupować aplikacje z app store nie majac karty debetowej ? Mam zwykłą vise electron i ta nie chce przejść. Co tu zrobić ? ...
Nie płaciłeś jeszcze żadną swoją kartą w internecie ?
Nie płaciłeś jeszcze żadną swoją kartą w internecie ? ...Płaciłem i nie miałem problemów na żadnych serwisach w tym również zagranicznych, ale na app store nie chce przejść ;/ Myślałem aby może kupić gift card na allegro
[addsig]