Ja musiałem w ING stworzyć sobie wirtualną kartę i przelewam sobie z normalnego konta do virtualnej tyle ile potrzebuje i AppStore to łyka.
Jaki tablet?
- mr-hammond
Re: Jaki tablet?
Dziś się dowiedziałem czegoś nowego. Wiecie ze po jailbrake-u można na ipadzie 3G wwykonywać połączenia i wysylac/odbierac smsy?
[addsig]
.........Czy wiece jak kupować aplikacje z app store nie majac karty debetowej ? Mam zwykłą vise electron i ta nie chce przejść. Co tu zrobić ? ...
Nie płaciłeś jeszcze żadną swoją kartą w internecie ? ...Płaciłem i nie miałem problemów na żadnych serwisach w tym również zagranicznych, ale na app store nie chce przejść ;/
W jakim banku masz konto?
Dziś się dowiedziałem czegoś nowego. Wiecie ze po jailbrake-u można na ipadzie 3G wwykonywać połączenia i wysylac/odbierac smsy?
...
...
lukas a teraz credit agricole
[addsig]
...
lukas a teraz credit agricole
Faktycznie zwykła Visa Electron CA nie działa :(
Z tymi kartami w iTunes niestety wciąż jest loteria. Dużo o tym można poczytać TUTAJ.
Ja od "zawsze" używam e-karty z mBanku i działa bez problemów (ma też parę innych zalet), natomiast inne karty tego samego mBanku zadziałać mi nie chcą...
Tak, chodziło mi o ad hoc (sam nie wiem czumu błędnie to napisałem

Proponuje zatem wirtualną kartę internetową np.: http://prepaid.bzwbk.pl/

Zdarza się. Szkoda, że na forum EiS nie można edytować postów.
......Niestey nie wszystkie dystrybucje androida znajdują taką sieć, a rozwiązania obejścia problemu, które można znaleźć w sieci albo zupełnie psują wyszukiwanie wifi albo działają tylko do ponownego restartu. ...
Ok, rozumiem - nie zetknąłem się z takim problemem, więc trudno mi komentować. Fakt faktem, że różne kompilacje Androida różnią się nieraz dość mocno. A iOS to monolit.
Proponuje zatem wirtualną kartę internetową np.: http://prepaid.bzwbk.pl/...
Ktory typ karty dziala. Karta internetowa?
[addsig]