Stacja robocza DAW - gdzie mozna złożyć?

Jeśli masz problem związany z komputerem stosowanym w domowym lub profesjonalnym studiu, to tu jest odpowiednie miejsce, aby się nim zająć.
paul
Posty: 299
Rejestracja: piątek 12 kwie 2002, 00:00

Re: Stacja robocza DAW - gdzie mozna złożyć?

Post autor: paul » sobota 23 gru 2017, 17:27

"...Po co 3 ekrany?

masz tani AOC UHD 32"...a jak za mała plamka to jest też model QHD..."



Zgadzam sie w 1000%
Do audio najlepiej miec 1x Duzy Monitor + kontroler, np. Command8!

Awatar użytkownika
PWA
Posty: 896
Rejestracja: środa 04 cze 2014, 00:00

Re: Stacja robocza DAW - gdzie mozna złożyć?

Post autor: PWA » sobota 23 gru 2017, 21:04

Zgadzam sie w 1000%
Do audio najlepiej miec 1x Duzy Monitor + kontroler, np. Command8!...

Miałem jeden duży monitor, a teraz mam jeden duży i dwa mniejsze
Tak mi się zwyczajnie wygodniej pracuje.

Zbynia
Posty: 7665
Rejestracja: sobota 09 paź 2004, 00:00

Re: Stacja robocza DAW - gdzie mozna złożyć?

Post autor: Zbynia » poniedziałek 25 gru 2017, 16:00

ale dwa mniejsze monitory zajmują więcej miejsca...a tu można się pokusić o 21:9
prawie mamy do wyboru do koloru

ODPOWIEDZ