Pomóżcie w wyborze monitorów

Wszelkie inne pytania związane z tematyką poruszaną w naszym magazynie
atlantic

Re: Pomóżcie w wyborze monitorów

Post autor: atlantic » środa 04 kwie 2007, 23:23

...Spliff dlaczego opowiadasz ludziom o Yamaszkach ns80

miales je kiedykolwiek słuchałes ich jak mogą brzmiec okropnie dzwiek jest płaski i taki ma byc

ns50 za małe jak dla mnie mam psychobass zapiętego woec musze słysec ten wyzdzwiek subsoniczny ...
no to jak jest Panowie ? z tymi HS80 - bo się do nich przymierzam.

atlantic

Post autor: atlantic » środa 04 kwie 2007, 23:24

...Spliff dlaczego opowiadasz ludziom o Yamaszkach ns80

miales je kiedykolwiek słuchałes ich jak mogą brzmiec okropnie dzwiek jest płaski i taki ma byc

ns50 za małe jak dla mnie mam psychobass zapiętego woec musze słysec ten wyzdzwiek subsoniczny ...
no to jak jest Panowie ? z tymi NS80 - bo się do nich przymierzam.

Awatar użytkownika
Aurora

Post autor: Aurora » czwartek 05 kwie 2007, 06:59

......Spliff dlaczego opowiadasz ludziom o Yamaszkach ns80

no to jak jest Panowie ? z tymi NS80 - bo się do nich przymierzam....

888888888888888888888888888888888888888888888888888888

najlepsza metoda to
isc do sklepu-i bardzo znany materiał muzyczny,mozesz tez sam taką płyte stworzycw celu wykrycia czegos tam wiesz w porównaniu z twoim obecnym zestawem

R.B.

Post autor: R.B. » czwartek 05 kwie 2007, 14:35

Witam!
Najlepiej to posluchac samemu ,albo u kogos kto ma takie czy inne odsluchy i wtedy sie decydowac na zakup,albo jeszcze poczekac i troszeczke kasy dowalic na lepsze!! To jest temam "morze" ,kazdy na tym forum bedzie pisal ze te co on ma to sa naj naj naj......
Temat juz byl walkowany nie raz nawet na lamach EiS byly testy takich i innych odsluchow!!. I tak kupisz jakies i za jakis czas stwierdzisz ze inne sa lepsze wiec piac od nowa i zbieranie kasy na inne!!!!Jak kupisz lepsze czy te ktore chcesz to sie okaze ze w takim pomieszczeniu jak twoje cos jest nie tak ,wiec zacznie sie problem z akustyka-tlumienie ,piramidki ,pulapki basowe itd.....
Same odsluchy to nie wszystko!!!!!
Radze naprawde poszukac w okolicy ludzi ktorzy juz maja jakies odsluchy i posluchac sobie roznych zestawow....
Pozdrawiam
Jestem muzykiem z zawodu. Muzyka kręci się cały czas do okoła mnie i ostatnio fascynuje mnie nagrywanie muzy w swoim małym studiu domowym.

ODPOWIEDZ