Paradoks Forum
- macandroll
Re: Paradoks Forum
A jeszcze inni miksują nocne granie, a w ramach przerwy i dystansowania się czytają to i owo.
Muzyk, gitarzysta
Ja przewaznie pisuje podczas Bounce'ów sesji. Lub re'ampingu calych sladów. Zawsze pare minut jest. Hmm, pozatym forum to jest tez jakies oderwanie do pracy podczas wielogodzinnych dni pracy przy aranżach i miksach. Praca calymi dniami, trzeba miec tez coś innego w tym komputerze niż DAW.
...Widzę, że sa na tym forum osoby piszące posty o kazdej porze dnia i nocy. Czyżby bezrobocie? Z taką wiedzą? ...
Są też osoby, które "śledzą" dzień i noc tych "bezrobotnych" Czyżby to samo nazywało się inaczej w zależności od punktu "patrzenia"?
Są też osoby, które "śledzą" dzień i noc tych "bezrobotnych" Czyżby to samo nazywało się inaczej w zależności od punktu "patrzenia"?
- Soundscape
- Kontakt:
I są też tacy, którzy mają niezwykle nudną pracę w biurze i nie mając nic do roboty czytają forum
Niektórzy zajmują się aranżowaniem i co godzinkę robią sobie 115 minut przerwy dla uszu i zaglądają tu;) a po godzinach pracy zaglądają tu by zrobić sobie 15 minut odpoczynku od .... żony ;)
-
A ja sobie własnie robie trening i czytam forum w przerwach pomiedzy seriami,a czytam aby wiedziec wiecej i wiecej z nadzieją,że pewnego dnia osiągne status wszystkowiedzącego realizatora dzwięku,bo przecież poza Bogiem nieomylny jest jeszcze tylko realizator....a tak na powaznie,czytając forum nauczyłem sie wszystkiego od podstaw,to naprawde świetne miejsce aby sie kształcić a i pośmiać czasem sie można.
[addsig]
[addsig]
co moog to żaden inny nie moog
...a ja to często przed Panoramką nocną o 0.30 zaglądałem, ale teraz zdjęli :( takżei tylko w INFO między wieczornymi serwisami lookam co tam ciekawego w wymiarze wiedzy przyswoić by można...'\\
ale za to o 6.00 przed porannymi wiadomościami to sama przyjemność , tylko trzeba długo czekać na odpowiedź po postach w stylu"kij w mrowisko" ;))))
pozdrówka dla wszystkich zapracowanych kolegów, oby nam kryzys nie dopiekł zbytnio !!!
ale za to o 6.00 przed porannymi wiadomościami to sama przyjemność , tylko trzeba długo czekać na odpowiedź po postach w stylu"kij w mrowisko" ;))))
pozdrówka dla wszystkich zapracowanych kolegów, oby nam kryzys nie dopiekł zbytnio !!!
Pomiędzy kolejnymi rozdziałami książek Clancy'ego czy w przerwie podczas kręcenia nowego utworu czasami się wpadnie na forum tu i tam..:]
Stay Psychedelic People!
Ech, takie posty sam miód... Ile to energii w narodzie się marnuje...
Ech, takie posty sam miód... Ile to energii w narodzie się marnuje...
Tanie mięso psy jedzą.