Paradoks Forum

Wszelkie inne pytania związane z tematyką poruszaną w naszym magazynie
Awatar użytkownika
macandroll

Re: Paradoks Forum

Post autor: macandroll » środa 18 mar 2009, 02:55

A jeszcze inni miksują nocne granie, a w ramach przerwy i dystansowania się czytają to i owo.
Muzyk, gitarzysta

Awatar użytkownika
DJOZD

Post autor: DJOZD » środa 18 mar 2009, 08:16

Ja przewaznie pisuje podczas Bounce'ów sesji. Lub re'ampingu calych sladów. Zawsze pare minut jest. Hmm, pozatym forum to jest tez jakies oderwanie do pracy podczas wielogodzinnych dni pracy przy aranżach i miksach. Praca calymi dniami, trzeba miec tez coś innego w tym komputerze niż DAW.

Kalamb

Post autor: Kalamb » środa 18 mar 2009, 08:45

...Widzę, że sa na tym forum osoby piszące posty o kazdej porze dnia i nocy. Czyżby bezrobocie? Z taką wiedzą? ...
Są też osoby, które "śledzą" dzień i noc tych "bezrobotnych" Czyżby to samo nazywało się inaczej w zależności od punktu "patrzenia"?

Awatar użytkownika
Soundscape
Kontakt:

Post autor: Soundscape » środa 18 mar 2009, 13:04

I są też tacy, którzy mają niezwykle nudną pracę w biurze i nie mając nic do roboty czytają forum

Awatar użytkownika
Velu
Kontakt:

Post autor: Velu » środa 18 mar 2009, 13:39

Niektórzy zajmują się aranżowaniem i co godzinkę robią sobie 115 minut przerwy dla uszu i zaglądają tu;) a po godzinach pracy zaglądają tu by zrobić sobie 15 minut odpoczynku od .... żony ;)

low.on.ice

Post autor: low.on.ice » środa 18 mar 2009, 14:14

A ja sobie własnie robie trening i czytam forum w przerwach pomiedzy seriami,a czytam aby wiedziec wiecej i wiecej z nadzieją,że pewnego dnia osiągne status wszystkowiedzącego realizatora dzwięku,bo przecież poza Bogiem nieomylny jest jeszcze tylko realizator....a tak na powaznie,czytając forum nauczyłem sie wszystkiego od podstaw,to naprawde świetne miejsce aby sie kształcić a i pośmiać czasem sie można.

[addsig]
co moog to żaden inny nie moog

Awatar użytkownika
Koval

Post autor: Koval » środa 18 mar 2009, 17:08

...a ja to często przed Panoramką nocną o 0.30 zaglądałem, ale teraz zdjęli :( takżei tylko w INFO między wieczornymi serwisami lookam co tam ciekawego w wymiarze wiedzy przyswoić by można...'\\
ale za to o 6.00 przed porannymi wiadomościami to sama przyjemność , tylko trzeba długo czekać na odpowiedź po postach w stylu"kij w mrowisko" ;))))

pozdrówka dla wszystkich zapracowanych kolegów, oby nam kryzys nie dopiekł zbytnio !!!

Awatar użytkownika
psysutra

Post autor: psysutra » środa 18 mar 2009, 21:25

Pomiędzy kolejnymi rozdziałami książek Clancy'ego czy w przerwie podczas kręcenia nowego utworu czasami się wpadnie na forum tu i tam..:]
Stay Psychedelic People!

filioman

Post autor: filioman » sobota 21 mar 2009, 15:22

ale za to o 6.00 przed porannymi wiadomościami to sama przyjemność , tylko trzeba długo czekać na odpowiedź po postach w stylu"kij w mrowisko" ;))))
Ech, takie posty sam miód... Ile to energii w narodzie się marnuje...
Tanie mięso psy jedzą.

ODPOWIEDZ