Rozjazd ścieżek

Wszelkie inne pytania związane z tematyką poruszaną w naszym magazynie
Awatar użytkownika
tomsfactory

Rozjazd ścieżek

Post autor: tomsfactory » niedziela 07 gru 2003, 22:00

Stało sie to dzis pierwszy raz. Zrobilem sobie projekt w Cubase.

Jakies kilka sladow audio i mdi. W sumie laczna ilosc wtyczek i instrumentow vst siegala ok 10.

Przy co ktoryms tam sluchaniu jedna z barw padowych vst grala jakas inna pozycja, jakbym nie te funty łapał i lekko sie wlokła.

Co dziwne przy eksporcie scieżek do wava, to tez tak zostało. Ale generalnie projekt w większości przypadków grał dobrze. Zmieniałem latencje - testowałem. Ale zawsze przy mixdownie było do bani. Wiec wykorzystałem direcy wire z karty i nagtałem w Zimnej Edycie. Ci sie działo????

Ktos pomoże?

Awatar użytkownika
DJOZD

Re: Rozjazd ścieżek

Post autor: DJOZD » poniedziałek 08 gru 2003, 08:31

Nie odpowoem na twoje pytanie.Ale zastanawia mnie fakt że wszyscy tutaj mają problwmy z tym Cubasem , caly czas ktos cos pyta , ze cos nie dziala , ze mu sie kaszani, za trzaski! O co tu chodzi? Albo nie ma tu uzytkownikow innych wielosladow albo cos nie tak z tym cubase. codziennie po 2 posty dotyczace innego problemu w cabase. Ciekawa Sprawa.

Awatar użytkownika
Helmer

Post autor: Helmer » poniedziałek 08 gru 2003, 09:13

...Stało sie to dzis pierwszy raz. Zrobilem sobie projekt w Cubase.

Jakies kilka sladow audio i mdi. W sumie laczna ilosc wtyczek i instrumentow vst siegala ok 10.

Przy co ktoryms tam sluchaniu jedna z barw padowych vst grala jakas inna pozycja, jakbym nie te funty łapał i lekko sie wlokła.

Co dziwne przy eksporcie scieżek do wava, to tez tak zostało. Ale generalnie projekt w większości przypadków grał dobrze. Zmieniałem latencje - testowałem. Ale zawsze przy mixdownie było do bani. Wiec wykorzystałem direcy wire z karty i nagtałem w Zimnej Edycie. Ci sie działo????

Ktos pomoże? ...

Jak stalo Ci sie to pierwszy raz, a wczesnieje nie zdarzalo, to wina na pewno nie lezy po stronie softu. Najlepiej zapytaj w Audio Factory :)

Awatar użytkownika
Velu
Kontakt:

Post autor: Velu » poniedziałek 08 gru 2003, 18:00

......Stało sie to dzis pierwszy raz. Zrobilem sobie projekt w Cubase.

Ktos pomoże? ...

Jak stalo Ci sie to pierwszy raz, a wczesnieje nie zdarzalo, to wina na pewno nie lezy po stronie softu. Najlepiej zapytaj w Audio Factory :)...

A jak zapytają gdzie kupiony i niedajbosze o serial nr...

Oczywiście dotyczy to tylko tych którzy mają piraty ale w Twoim przypadku na pewno Ci pomogą :)

Awatar użytkownika
przemal

Post autor: przemal » poniedziałek 08 gru 2003, 23:17

...Nie odpowoem na twoje pytanie.Ale zastanawia mnie fakt że wszyscy tutaj mają problwmy z tym Cubasem , caly czas ktos cos pyta , ze cos nie dziala , ze mu sie kaszani, za trzaski! O co tu chodzi? Albo nie ma tu uzytkownikow innych wielosladow albo cos nie tak z tym cubase. codziennie po 2 posty dotyczace innego problemu w cabase. Ciekawa Sprawa. ...

to za karę, bo gardzą Ciasteczkiem

Jestem absolwentem ASP w Krakowie, a więc jestem z innej branży :) Tworzenie muzyki traktuję jako hobby (bardzo ważne dla mnie hobby!).

ODPOWIEDZ