Alesis Studio 24
Alesis Studio 24
witam.mam pytanie o mikser analogowy alesis studio24.cos wiecej,czy ktos na nim pracowal,co sadzicie,porownania itp.mam mozliwosc kupna wiec pytam.z gory dziekuje:)
Re: Alesis Studio 24
...witam.mam pytanie o mikser analogowy alesis studio24.cos wiecej,czy ktos na nim pracowal,co sadzicie,porownania itp.mam mozliwosc kupna wiec pytam.z gory dziekuje:)...
miałem krótko do czynienia - pożyczony. Wg mnie świetny mikser, o szerokich możliwościach konfigu. Swietnie nadawał się do wielokanałowej rejestracji na kompa. Jak cena i stan techniczny są ok - polecam.
Pozdro
Groover
miałem krótko do czynienia - pożyczony. Wg mnie świetny mikser, o szerokich możliwościach konfigu. Swietnie nadawał się do wielokanałowej rejestracji na kompa. Jak cena i stan techniczny są ok - polecam.
Pozdro
Groover
nowe portale:
www.PortalStudyjny.pl, www.PortalKlawiszowy.pl, www.PortalGitarowy.pl
www.PortalStudyjny.pl, www.PortalKlawiszowy.pl, www.PortalGitarowy.pl
Re: Alesis Studio 24
......witam.mam pytanie o mikser analogowy alesis studio24.cos wiecej,czy ktos na nim pracowal,co sadzicie,porownania itp.mam mozliwosc kupna wiec pytam.z gory dziekuje:)...
Pozdro
Groover...
nowy-1800zl:)
Pozdro
Groover...
nowy-1800zl:)