Co u licha?

Wszelkie inne pytania związane z tematyką poruszaną w naszym magazynie
Ja-cek

Co u licha?

Post autor: Ja-cek » niedziela 01 lut 2004, 10:27

Hej, ciekawi mnie, czy ktoś jeszcze ma taki problem ze stronę EIS...

Otóż, każde zmienianie strony powoduje u mnie wyskok informacji: błąd w wierszu 163, oczekiwano znaku ")" czy debugować...

no lipa... i dopóki nie zaznaczę, nie to nie łąduje się dalej...

Dzieje się to tylko na EiS...

No, wesołęgo jajka, anyway...
www.surogat.pl

Grey

Re: Co u licha?

Post autor: Grey » niedziela 01 lut 2004, 10:41

Hej!

U mnie w pracy na WIN2000 jest dokładnie to samo, natomiast w domu mam XP i nic podobnego się nie dzieje, pozatym WIN2000 jest stale updateowany więc sam nie wiem gdzie leży problem.

Pozdrawiam!

eis, eis, baby!

Ja-cek

Post autor: Ja-cek » niedziela 01 lut 2004, 10:47

No ja mam XP...

Fakt, że ostatnio przeżyłem zmasowany atak wirusuff, a to zaczęło się dziać po odwiruszeniu kompa... Może w tym jest króliczek?

Ech, chyba bez format C: się nie obędzie...
www.surogat.pl

Awatar użytkownika
Orbit

Post autor: Orbit » niedziela 01 lut 2004, 11:44

...No ja mam XP...

Fakt, że ostatnio przeżyłem zmasowany atak wirusuff, a to zaczęło się dziać po odwiruszeniu kompa... Może w tym jest króliczek?

Ech, chyba bez format C: się nie obędzie......

przez ostatnie kilka dni , u mnie E&S swirował na MAXA, ale wczoraj przeleciałem Dysk NORTONEM ANTY WIRUSEM . znalazł 16 wirusow ( choroba jasna człowiek taki nie swiadomy ) wywalilem i od tego czasu , nie mam problemow

Redakcja

Post autor: Redakcja » poniedziałek 02 lut 2004, 10:33

...przez ostatnie kilka dni , u mnie E&S swirował na MAXA, ale wczoraj przeleciałem Dysk NORTONEM ANTY WIRUSEM . znalazł 16 wirusow ( choroba jasna człowiek taki nie swiadomy ) wywalilem i od tego czasu , nie mam problemow ...

Spokojnie, to tylko awaria... skryptu statystyk. Nie miała ona nic wspólnego ani z wirusami, ani też z nami. Aby doraźnie pozbyć się wyświetlania takich błędów wystarczy w opcjach zaawansowanych przeglądarki odhaczyć "Wyświetl powiadamianie o każdym błędzie skryptu".

Inną sprawą jest lawina zawirusowanych wiadomości przesłanych od Was do naszej redakcji. Polecam lekturę serwisu www.pcworld.pl/news/news.asp?m=7&id=63359. Wygląda na to, że niejeden z Was wysyła więcej niż otrzymuje. Znacznie więcej...
[addsig]
Wojciech Chabinka - sekretarz redakcji EiS

Max_to_max

Post autor: Max_to_max » poniedziałek 02 lut 2004, 14:10

Inną sprawą jest lawina zawirusowanych wiadomości przesłanych od Was do naszej redakcji. Polecam lekturę serwisu http://www.pcworld.pl/news/news.asp?m=7&id=63359.. Wygląda na to, że niejeden z Was wysyła więcej niż otrzymuje. Znacznie więcej...

...

Do wszystkich: powinniśmy się wstydzić! Umiemy przepuszczać najróżniejsze dźwięki przez efekty, FILTRY, a zwykłej poczty nie filtrujemy nawet AVP VirCrusherem ;) Tak przy okazji to internet już nie jest ten sam co nawet rok temu... Pełno tego cholerstwa się kręci. Wystarczy na chwilę zostawić kompa bez antywira i już grasują "pluginy freeware,owe"

Pozdrawiam

Bartek

Ja-cek

Post autor: Ja-cek » wtorek 03 lut 2004, 01:46

Heh, jeżeli zupełnie przypadkiem z mojej skrzynki komukolwiek poszedł jakiś świrus to bardzo przepraszam, nie zrobiłem tego świadomie... niby już wykopałem 12 trojanów...

A rzeczywiście już ustał ten problem... zbiegł niestety się z czasem, gdy w pracy mamy codziennie po 30 emili ze świrusem...
www.surogat.pl

ODPOWIEDZ