Hej, ciekawi mnie, czy ktoś jeszcze ma taki problem ze stronę EIS...
Otóż, każde zmienianie strony powoduje u mnie wyskok informacji: błąd w wierszu 163, oczekiwano znaku ")" czy debugować...
no lipa... i dopóki nie zaznaczę, nie to nie łąduje się dalej...
Dzieje się to tylko na EiS...
No, wesołęgo jajka, anyway...
Co u licha?
Re: Co u licha?
Hej!
U mnie w pracy na WIN2000 jest dokładnie to samo, natomiast w domu mam XP i nic podobnego się nie dzieje, pozatym WIN2000 jest stale updateowany więc sam nie wiem gdzie leży problem.
Pozdrawiam!
U mnie w pracy na WIN2000 jest dokładnie to samo, natomiast w domu mam XP i nic podobnego się nie dzieje, pozatym WIN2000 jest stale updateowany więc sam nie wiem gdzie leży problem.
Pozdrawiam!
eis, eis, baby!
No ja mam XP...
Fakt, że ostatnio przeżyłem zmasowany atak wirusuff, a to zaczęło się dziać po odwiruszeniu kompa... Może w tym jest króliczek?
Ech, chyba bez format C: się nie obędzie...
Fakt, że ostatnio przeżyłem zmasowany atak wirusuff, a to zaczęło się dziać po odwiruszeniu kompa... Może w tym jest króliczek?
Ech, chyba bez format C: się nie obędzie...
www.surogat.pl
...No ja mam XP...
Ech, chyba bez format C: się nie obędzie......
przez ostatnie kilka dni , u mnie E&S swirował na MAXA, ale wczoraj przeleciałem Dysk NORTONEM ANTY WIRUSEM . znalazł 16 wirusow ( choroba jasna człowiek taki nie swiadomy ) wywalilem i od tego czasu , nie mam problemow
Ech, chyba bez format C: się nie obędzie......
przez ostatnie kilka dni , u mnie E&S swirował na MAXA, ale wczoraj przeleciałem Dysk NORTONEM ANTY WIRUSEM . znalazł 16 wirusow ( choroba jasna człowiek taki nie swiadomy ) wywalilem i od tego czasu , nie mam problemow
...przez ostatnie kilka dni , u mnie E&S swirował na MAXA, ale wczoraj przeleciałem Dysk NORTONEM ANTY WIRUSEM . znalazł 16 wirusow ( choroba jasna człowiek taki nie swiadomy ) wywalilem i od tego czasu , nie mam problemow ...
Spokojnie, to tylko awaria... skryptu statystyk. Nie miała ona nic wspólnego ani z wirusami, ani też z nami. Aby doraźnie pozbyć się wyświetlania takich błędów wystarczy w opcjach zaawansowanych przeglądarki odhaczyć "Wyświetl powiadamianie o każdym błędzie skryptu".
Inną sprawą jest lawina zawirusowanych wiadomości przesłanych od Was do naszej redakcji. Polecam lekturę serwisu www.pcworld.pl/news/news.asp?m=7&id=63359. Wygląda na to, że niejeden z Was wysyła więcej niż otrzymuje. Znacznie więcej...
[addsig]
Spokojnie, to tylko awaria... skryptu statystyk. Nie miała ona nic wspólnego ani z wirusami, ani też z nami. Aby doraźnie pozbyć się wyświetlania takich błędów wystarczy w opcjach zaawansowanych przeglądarki odhaczyć "Wyświetl powiadamianie o każdym błędzie skryptu".
Inną sprawą jest lawina zawirusowanych wiadomości przesłanych od Was do naszej redakcji. Polecam lekturę serwisu www.pcworld.pl/news/news.asp?m=7&id=63359. Wygląda na to, że niejeden z Was wysyła więcej niż otrzymuje. Znacznie więcej...

[addsig]
Wojciech Chabinka - sekretarz redakcji EiS
-
Inną sprawą jest lawina zawirusowanych wiadomości przesłanych od Was do naszej redakcji. Polecam lekturę serwisu http://www.pcworld.pl/news/news.asp?m=7&id=63359.. Wygląda na to, że niejeden z Was wysyła więcej niż otrzymuje. Znacznie więcej...

...
Do wszystkich: powinniśmy się wstydzić! Umiemy przepuszczać najróżniejsze dźwięki przez efekty, FILTRY, a zwykłej poczty nie filtrujemy nawet AVP VirCrusherem ;) Tak przy okazji to internet już nie jest ten sam co nawet rok temu... Pełno tego cholerstwa się kręci. Wystarczy na chwilę zostawić kompa bez antywira i już grasują "pluginy freeware,owe"
Pozdrawiam
Bartek
Heh, jeżeli zupełnie przypadkiem z mojej skrzynki komukolwiek poszedł jakiś świrus to bardzo przepraszam, nie zrobiłem tego świadomie... niby już wykopałem 12 trojanów...
A rzeczywiście już ustał ten problem... zbiegł niestety się z czasem, gdy w pracy mamy codziennie po 30 emili ze świrusem...
A rzeczywiście już ustał ten problem... zbiegł niestety się z czasem, gdy w pracy mamy codziennie po 30 emili ze świrusem...
www.surogat.pl