Kurzweil K-2000
Kurzweil K-2000
Czy ktoś wie jak napisać komunikat Sys Ex dla Kurzweila K-2000 (dokładnie chodzi mi oto, aby po komunikacie instrument sam załadował barwę z twardego dysku)

Jestem człowiekiem który jeżeli zna odpowiedź na Twoje pytanie z pewnością nie zostawi cię w potrzebie :D
Re: Kurzweil K-2000
...(dokładnie chodzi mi oto, aby po komunikacie instrument sam załadował barwę z twardego dysku)...
Przyznam szczerze, że nie wiem. Wiadomo mi jednak, że to najlepiej opisany sampler w necie. Powinieneś koniecznie zajrzeć do Kopalni wiedzy o K2000.
[addsig]
Przyznam szczerze, że nie wiem. Wiadomo mi jednak, że to najlepiej opisany sampler w necie. Powinieneś koniecznie zajrzeć do Kopalni wiedzy o K2000.
[addsig]
Wojciech Chabinka - sekretarz redakcji EiS
Re: Kurzweil K-2000
......(dokładnie chodzi mi oto, aby po komunikacie instrument sam załadował barwę z twardego dysku)...
...
...