Chodzi o frmat AKAI
Format AKAI
Format AKAI
Czy istnieje, a jak tak
to jak sie nazywa program do obróbki sampli / tzn tworzenia "zestawów" na PC w formacie AKAI .. tak aby stoworzony zestaw mozna było bez problemu importowac do samplera / tzn zeby cała edycje robic na kompie a nie na samplerze
Chodzi o frmat AKAI
Chodzi o frmat AKAI
Bum cyk cyk... [I] a teraz skompresuj "bum" [/I]
Re: Format AKAI
...Czy istnieje, a jak tak
to jak sie nazywa program do obróbki sampli / tzn tworzenia "zestawów" na PC w formacie AKAI .. tak aby stoworzony zestaw mozna było bez problemu importowac do samplera / tzn zeby cała edycje robic na kompie a nie na samplerze
Chodzi o frmat AKAI
...
zerknij na TO
Chodzi o frmat AKAI
zerknij na TO
polski Extreme Sample Conventer i program z którego ja kożystam na codzień- CdXtract
Dess Jobs - Producent Muzyczny www.dessjobs.pl
no dobrze ale Extreme Sample Conventer umozliwia pełną implementacje (import i eksport) w Formacie Akai tylko S 5000 / S6000
ehh a mi potzreba S 1000 i S 3000 w obie strony ...
...Czy istnieje, a jak tak
Chodzi o frmat AKAI
...
Częściowo płytę Akai można utworzyć w chicken (trzeba posiadać pełną wersję). To jedyny znany mi program który przenosi pliki do formatu Akai.
Chodzi o frmat AKAI
Częściowo płytę Akai można utworzyć w chicken (trzeba posiadać pełną wersję). To jedyny znany mi program który przenosi pliki do formatu Akai.
cdXtract - działa :)) a "Chicken" sprawdze przy najbliższej okolicznosci. Dziękuje za odp i pozdrawiam .