Melodica - gdzie kupić?
Melodica - gdzie kupić?
Poszukuję sklepu internetowego w którym mógłbym kupić melodikę. Nie musi być hohner czy yamaha, cos prostego do rozpoczęcia nauki gry na tym instrumencie. Najlepiej żeby sklep był krajowy, ewentualnie jakiś sprawdzony zagraniczny. Z góry dziękuje.
Re: Melodica - gdzie kupić?
...Poszukuję sklepu internetowego w którym mógłbym kupić melodikę. Nie musi być hohner czy yamaha, cos prostego do rozpoczęcia nauki gry na tym instrumencie. Najlepiej żeby sklep był krajowy, ewentualnie jakiś sprawdzony zagraniczny. Z góry dziękuje....
takim sklepem na pewno jest www.sound-and-drumland.de mający swoją siedzibę w berlinie, czyli nie jakoś skrajnie daleko.
A jak chodzi o kupno konkretnego instrumentu to jak twierdzi mój braszka, który cos takiego dla siebie kupował nie będziesz chciał innego niż hohner, gdyż modele z niżesz półki mają po prostu tragiczny sound... (zero dynamiki i możliwości artykulacji). Ogólnie polecam Hohnera.
Pozdrówka
takim sklepem na pewno jest www.sound-and-drumland.de mający swoją siedzibę w berlinie, czyli nie jakoś skrajnie daleko.
A jak chodzi o kupno konkretnego instrumentu to jak twierdzi mój braszka, który cos takiego dla siebie kupował nie będziesz chciał innego niż hohner, gdyż modele z niżesz półki mają po prostu tragiczny sound... (zero dynamiki i możliwości artykulacji). Ogólnie polecam Hohnera.
Pozdrówka
Stevie Wonder: "You're the best stage crew I've ever seen..."
nie będziesz chciał innego niż hohner, gdyż modele z niżesz półki mają po prostu tragiczny sound... (zero dynamiki i możliwości artykulacji). Ogólnie polecam Hohnera.
Pozdrówka...
mało tego: zazwyczaj nie stroją z resztą instrumentów, są za wysoko nastrojone (rzadziej za nisko, ale też się trafia).
Pozdrówka...
mało tego: zazwyczaj nie stroją z resztą instrumentów, są za wysoko nastrojone (rzadziej za nisko, ale też się trafia).
Dzięki.Co prawda niemczyzna u mnie leży i jakoś chwilowo nie mogę wykminić czy wysyłają do Polski i ewentualnie za ile, ale chyba będzie mnie stać na któregoś z tańszych hohnerów. Wydaje mi się że dość skrupulatnie przeszukałem polskie sklepy internetowe ale może coś pominąłem? Może jednak da się kupić w Polsce?