Wtyczki PSP - licencja

Wszelkie inne pytania związane z tematyką poruszaną w naszym magazynie
pjeciun

Wtyczki PSP - licencja

Post autor: pjeciun » środa 07 wrz 2005, 07:31

witam,

zadaje to pytanie na forum bo nikt z firmy chyba nie ma czasu mi odpisac, przymiezam sie do kupna wtyczek psp razem z kumplem, czy to wogole wypali? w sensie czy jak kupimy np. mastercomp-a to czy bede mogl go zainstalowac na dwoch komputerach czy on ma jakies ograniczenia typu klucz usb albo cos takiego? czy raczej nie powinno byc problemow? z gory dzieki za info. pozdro
[addsig]
"(...) nic nie jest tak nudne jak prawda" - Charles Bukowski

Awatar użytkownika
Tadeo
Kontakt:

Re: Wtyczki PSP - licencja

Post autor: Tadeo » środa 07 wrz 2005, 08:41

...witam,

zadaje to pytanie na forum bo nikt z firmy chyba nie ma czasu mi odpisac, przymiezam sie do kupna wtyczek psp razem z kumplem, czy to wogole wypali? w sensie czy jak kupimy np. mastercomp-a to czy bede mogl go zainstalowac na dwoch komputerach czy on ma jakies ograniczenia typu klucz usb albo cos takiego? czy raczej nie powinno byc problemow? z gory dzieki za info. pozdro

...

nie ma fizycznego zabezpieczenia

mateuszpsp

Post autor: mateuszpsp » środa 07 wrz 2005, 10:14

...witam,

...

Witam,

Odpowiadamy na wszystkie tego typu pytania w ciagu 2 dni po wyslaniu na odpowiednie konto w PSP.

Wspolna instalacja i wspoluzytkowanie plug-inow przez rozne osoby w pierwszej kolejnosci ograniczona jest rodzajem licencji - w drugiej zas rodzajem zabezpieczenia. Dlatego kontak z nami jest w tym przypadku niezbedny.

Pozdrawiam,

Awatar użytkownika
Hubba

Post autor: Hubba » środa 07 wrz 2005, 15:05

Odpowiadamy na wszystkie tego typu pytania w ciagu 2 dni po wyslaniu na odpowiednie konto w PSP.

Wspolna instalacja i wspoluzytkowanie plug-inow przez rozne osoby w pierwszej kolejnosci ograniczona jest rodzajem licencji - w drugiej zas rodzajem zabezpieczenia. Dlatego kontak z nami jest w tym przypadku niezbedny.

Zaraz, czy ja dobrze zrozumialem. Trzeba kupic produkt, zeby dowiedziec sie jak jest licencjonowany

Hubi

Awatar użytkownika
Hubba

Post autor: Hubba » środa 07 wrz 2005, 15:06

Zaraz, czy ja dobrze zrozumialem. Trzeba kupic produkt, zeby dowiedziec sie jak jest licencjonowany

Hubi

...

Hehe, zle doczytalem. Przepraszam za zamieszanie.

Nie wiem dlaczego na haslo konto zaswiecil mi sie bank

Hubi

Awatar użytkownika
PSP
Kontakt:

Post autor: PSP » środa 07 wrz 2005, 18:06

...

NIE jedynie trzeba sie z nami skontaktowac bezposrednio. Na to pytanie nikt inny poza producentem nie ma prawnie wiązącej mozliwosci odpowiedzi.

Antoni Ozynski

PSP

ODPOWIEDZ