......Zresztą wpisz w google bin to Ci wyskoszą obrazy płytek i bin Laden.
Już widzę , że jesteś na tym samym poziomie inteligencji co człowiek pytający o BIN.
Wpisałem w GOOGLE "pliki bin" i drugi rządek od góry mam:
"Forum Entera :: Zobacz Temat - Pliki BIN i CUE" - wszystko wytłumaczone.
Czy nie na tamtym forum powinny być tego typu pytania? Już bez przesady.:-x
To forum jest po to, by uzyskać informacje dot. muzyki, nagrania itp.
Sam się złoszczę na łebków, którzy ciągle brzęczą , ze jest wyszukiwarka, ale tutaj aż ręce mi opadły, że takie pytanie miało miejsce o plik BIN.
ŻENADA.
"naprawdę nikt was nie zmusza do czytania ani odpisywania."
- naprawdę nie ma powodu, by zaśmiecać to cenne forum i vademecum wiedzy o sprzęcie muzycznym itp. pytaniami typu "Mam CD z plikiem setup.exe oraz data1.cab i nie wiem jak to uruchomić".
...
Ale właśnie w tym problem, że plik z rozszeżeniem *.iso to nie jest obraz płyty i w tym kontekście się pytałem.
Właściwie to miałem bronić tezy o iso, a nie o bin, dlatego się zakałapućkałem w poprzednim poście.
Wlaśnie chodzi o to, że to mogą być też są pliki do tego typu stprzętu:
http://www.mpcsounds.com/akai_mpc_3000.php
I to nie ma niewiele wspólnego z obrazami płytek, które wyszukałeś. A mi naprowadzenie na AKAI pomogło. Bez tego bym nie znalazł odpowiedzi a tak mogłem wpisać w google "Akai iso" i znalzłem dokładnie to, czego szukałem i nawet więcej. Tak więc dzięki za podpowiedź.
Ale przyznaję racje - w przypadku "normalnych" obrazów płytek pytanie świadczy o lenistwie. Bo faktycznie na innych forach jest to wytłumaczone. I tutaj to nie jest miejsce na takie pytania.
Tak więc admin powienien usunąć ten temat.
...
plik z rozszerzeniem " iso" jest obrazem płyty!!!
Inna sprawa że ten obraz może zawierać różne dane m.in Akai.
I w zwiazku z tym dane te mogą być niewidoczne w kompie , chyba ze użyjesz specjalnie jakiegoś softu , tak jak w przypadku danych z Akaia