Kto jedzie na targi do Krakowa??

Wszelkie inne pytania związane z tematyką poruszaną w naszym magazynie
Awatar użytkownika
gores
Kontakt:

Re: Kto jedzie na targi do Krakowa??

Post autor: gores » czwartek 25 wrz 2008, 16:32

witam wszystkich właśnie wróciłem i dziele sie z Wami swoimi spostrzeżeniami:

Poszedłem tam sprawdzić dwie rzeczy: miksery allen&heath oraz rolanda 700gx. I co? Szukałem i nie znalazłem ani allena ani (!) rolanda. W głowie mi się nie mieści, może gdzieś przeoczyłem jakieś małe stanowisko ale nie było rolanda na całych targach, co potwierdził też mój znajomy ktorego spotkałem. Dwa olbrzymie rozczarowania... Stanowisko musictoolz pełne znakomitych sprzętów prócz hi-endowych klocków w raku vintage'owe instrumenty klawiszowe. Ogólnie patrząc na sprzęt studyjny ,bo to mnie także interesowało, było tego sporo no ale coż z tego skoro mikrofony wiadomo tylko za szybą a na testy analogowych klocuszków jest po prostu za głośno aby usłyszeć niuanse (zostają słuchawki). Masa gitar elekt. i basowych oraz masa piecy do nich.
Mimo wszystko polecam wszystkim i zapraszam do krakowa. Czekam na wasze opinie.

Awatar użytkownika
gores
Kontakt:

Post autor: gores » czwartek 25 wrz 2008, 16:34

Stanowisko musictoolz pełne znakomitych sprzętów prócz hi-endowych klocków w raku vintage'owe instrumenty klawiszowe.
Ehh.. przydałaby sie edycja postów. troche sie nieprecyzyjnie wyraziłem. Na stanowisku musictoolz są te wszystkie graty oczywiscie na miejscu.

Awatar użytkownika
smiechu

Post autor: smiechu » czwartek 25 wrz 2008, 17:40

Czekam na wasze opinie. ...
A jaka pogoda w Krakowie?? Bo u mnie w Bydgoszczy jest dzis calkiem ladnie... o polnocy mam pociag... 10h jazdy

Awatar użytkownika
gores
Kontakt:

Post autor: gores » czwartek 25 wrz 2008, 22:27

dzis sie pogoda znacznie poprawiła i nareszcie wyszło słonko po tygodniach deszczu (przypadek?). Ktoś tam u góry pytał się o macanie Midasa. No więc spieszę z wiadomością że w temacie midasów - full service.

Awatar użytkownika
kocuros

Post autor: kocuros » czwartek 25 wrz 2008, 23:15

Nie wiecie , jak z dojazdem z dworca PKP?
Jestem nauczycielem muzyki

Awatar użytkownika
bean

Post autor: bean » piątek 26 wrz 2008, 09:02

A jeszcze tak zapytam, czy na kazdym stoisku będzie można dorwać jakieś słuchawki czy trzeba brać swoje?
[b]zapraszam na [url]www.streemo.pl/MadBoy[/url] - check it NOW!
[/b]

Awatar użytkownika
Tadeo
Kontakt:

Post autor: Tadeo » piątek 26 wrz 2008, 09:15

...A jeszcze tak zapytam, czy na kazdym stoisku będzie można dorwać jakieś słuchawki czy trzeba brać swoje?...
na niektórych stoiskach w dziale oświetlenia scenicznego może być problem

thedroid

Post autor: thedroid » piątek 26 wrz 2008, 09:24

...Nie wiecie , jak z dojazdem z dworca PKP?...

z peronow musisz sie udac do glownej hali dworca potem przejsc przez plac i udac sie do podziemnego przejscia dla pieszych w kierunku ul. florianskiej. tam jest przystanek Dworzec Głowny. Wsiadasz w tramwaj nr 14 (na Mistrzejowice). Wysiadasz na przystanku "Centralna"

Awatar użytkownika
osisko

Post autor: osisko » piątek 26 wrz 2008, 13:15

Skorzystam z okazji i podepnę się pod temat :)

Czy ktoś z szanownych forumowiczów wybiera się jutro na targi z Łodzi i posiada wolne miejsce w aucie? Sztuk jedna. Oczywiście partycypuje w kosztach, mój transport się w ostatniej chwili niestety zdeaktualizował..

Pozdrawiam
www.osa-project.com

Awatar użytkownika
Velu
Kontakt:

Post autor: Velu » piątek 26 wrz 2008, 23:26

Właśnie wróciłem z targów - byłem czwartek/piątek. Byłem pierwszy raz więc nie mogę się wypowiedzieć jak było np w porównaniu s poprzednimi targami ale jak na 1 raz podobało mi się bardzo. Szkoda tylko, że na dobrą sprawę nie można niczego posłuchać bo jest wielki harmider - słuchawki na wiele się nie zdają:) no ale można pomacać, sprawdzić obsługę i pogadać z ludzmi którzy znają doskonale sprzęt który wystawiają. Szczególne pozdrowienia dla chłopaków z MUSICTOOLZ - świetne zabawki, świetna wiedza i wyjątkowe podejście do zwiedzających! (P.S. nie to, żebym chciał wygrać APS AEON hihi) Na stanowisku Audiotech'a też dosyć miła atmosfera - fajne prezentacje KRK w wykonaniu kolesia z firmy KRK. I oczywiście podziękowania dla EiS - numer październikowy lub jakiś archiwalny można było dostać z wypełnienie krótkiej ankiety! jeszcze nigdy nie miałem tak wcześnie EiS choć mam/miałem wszystkie numery od samego początku!

Pozdrowienia!

[addsig]

ODPOWIEDZ