Kup legalny program...

Wszelkie inne pytania związane z tematyką poruszaną w naszym magazynie
Awatar użytkownika
agr777

Re: Kup legalny program...

Post autor: agr777 » poniedziałek 24 lis 2003, 01:12

I dlatego nie kupuję przez internet programów. części komputerowych zreszta też nie. Jak mam fizycznego sprzedawcę, to wiem z kim się kłócić w przypadlu, kiedy cos jest źle

fever

Post autor: fever » poniedziałek 24 lis 2003, 18:15

...I dlatego nie kupuję przez internet programów. części komputerowych zreszta też nie. Jak mam fizycznego sprzedawcę, to wiem z kim się kłócić w przypadlu, kiedy cos jest źle...

No niby tak , ale..........

Traktora 2.5 niestety w inny sposób kupić nie można......

tylko NET.....

a dodam jeszcze, że dzisiaj zadzwoniłem do Berlina i po opowiedzeniu historyjki trzem ( 3 !!!) różnym osobom, dowiedziałem się, że może mają jakiś kłopot i ZARAZ !!!!! wysyłają mi mail'a z linkiem, skąd mogę załadować soft plus oczywiście username i login..........

no ale jakoś nie dosłali.........:))))

jescze czekam parę dni, ale później wybuchne..... i już nigdy nie kupię od nich oprogramowania........powiem więcej.......

sciągnę sobie z netu, i będzie szybciej łatwiej, bez dzwonienia i wysyłania mail'i .....i ZA DARMO.......

bo w końcu zapłaciłem pare groszy i zaczynam się czuć wydy.......

no to uważajcie na legalny soft...:)))

nara

filips

Ryba

Post autor: Ryba » poniedziałek 01 gru 2003, 20:17

Cześć . No i jak się skoniczyła ta historia ze ściągnięciem "apgrejdu"

Jestem zainteresowany zakupem via internet "apgrejdu " do swojego Kontakt'a , i to co napisałeś jest nieco zniechęcające. poz. ryba

Awatar użytkownika
mysza

Post autor: mysza » wtorek 02 gru 2003, 11:11

Pozwole sobie troche odbiec od tematu glownego ale to co napisze bedzie sie tyczylo "legelnego" oprogramowania!Ostatnio odwiedzilem znajomego ktory chwalil sie ze zakupil PSP Vinatage Warmer!Pobieglem do niego bez zastanowienia, posluchalem co potrafi bo mialem do czynienia tylko z wersja z demo.Wszysto byloby ok gdyby nie to ze dziwilo mnie ze brakuje w tej wtyczce fabrycznych presetow a przeciez w demo byly!Wniosek wyciagnalem jeden:pewnie nie kupil legala a nabyl piracka wersje!Wrrr! ... a tak sie przechwalal.......
-->play your reason system<--

Awatar użytkownika
Hardi

Post autor: Hardi » wtorek 02 gru 2003, 12:10

...Pozwole sobie troche odbiec od tematu glownego ale to co napisze bedzie sie tyczylo "legelnego" oprogramowania!Ostatnio odwiedzilem znajomego ktory chwalil sie ze zakupil PSP Vinatage Warmer!Pobieglem do niego bez zastanowienia, posluchalem co potrafi bo mialem do czynienia tylko z wersja z demo.Wszysto byloby ok gdyby nie to ze dziwilo mnie ze brakuje w tej wtyczce fabrycznych presetow a przeciez w demo byly!Wniosek wyciagnalem jeden:pewnie nie kupil legala a nabyl piracka wersje!Wrrr! ... a tak sie przechwalal....... ...

Może kupił, ale w defekcie
gadu-gadu 4021735

Awatar użytkownika
mysza

Post autor: mysza » wtorek 02 gru 2003, 12:30

Może kupił, ale w defekcie ...

...raczej w afekcie....

-->play your reason system<--

ODPOWIEDZ