.........śą osoby które uważają że szumią i że to co najwyżej poprawny sprzet ( czytaj wypowiedzi wyżej) a skoro są tacy to znaczy że szumią i koniec. kropka.
...
A Ci, którzy twierdzą, że nie szumią, to co, kit wciskają?????...
Nie, oni naleza do "ukladu"
Sorry, ale pytanie ktore zawiera odpowiedz i sugestie - najpierw jest pytanie
Behringer - czy mixery i inne szumią? a potem natychmiast sugestia ze tzw. "wiekszosc" to potwierdza
Czym to jest spowodowane że większość potwierdza ten fakt ? - jest klasyczna technika psychomanipulacji.
Nastepnie ignorujesz calkowicie co wypisuje tutaj wiekszosc (powiedzmy ze malo reprezentatywna, ale jednak wiekszosc: 7 osob - nie szumi, 2 - szumi) konkludujac ze "i tak nie wazne co wiekszosc, liczy sie to co
!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!JA!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! WIEM
i to co wiedza 2 inne osoby".
To jaki byl cel pytania pytanie skoro i tak ignorujesz odpowiedzi? Jaki byl cel zawartej w pytaniu psychomanipulacji?
W tego typu zagrywkach celuja niestety politycy
Mi mixer B. wystarczy w zupelnosci i moge sie zalozyc ze wykrece na nim o wiele lepsze mixy niz niejeden "lepszosprzetowiec"
...
prosta odpowiedź
Jeżeli na 9 kąpiących sie dzieci w jeziorze 2 mało nie utonęły bo dno było niepewne, niezbadaneto znaczy nie ma problemu . przecież 9 osobom nic sie nie stało...
skoro nawet jedna potwiuerdza znaczy że coś w tym jest. może behr jets taki dobry że każdy gra inaczej, jednym sumią innym nie. sam sie dałem naprac ...he he.
Kończę dyskusje ze swej strony
Zespół. Muzyka.Pasja