Studia zaoczne

Wszelkie inne pytania związane z tematyką poruszaną w naszym magazynie
Awatar użytkownika
iksik

Re: Studia zaoczne

Post autor: iksik » poniedziałek 08 sie 2005, 19:09

No to ja może opisze swoją sytuację zawodową. :D

Otóż od ponad 3 lat pracuję na stanowisku "drugiego" akustyka (czasem jest do podawania kabelków czasem, jak "pierwszy" ma L4, trzeba kręcić) niestety nie mam papierka w zawodzie i mój szef uznał ostatnio że zafunduje mi studia (dlatego ze pracuję w grę wchodzą tylko zaoczne). W czasie tych kilku latek było mi dane popracować sporo w studiu i trochę na scenie. Niby już sporo wiem, ale niestety nadal zaliczam się do tych panów o których pisze Kamil dlatego chcę to zmienić! Wiem ze zacząłem od końca, ale "tak wyszło"...

wiec pytam czy warto zaczynać a jeśli warto to gdzie, a może lepiej skończyć kurs w studio, który prowadzi pan Maszota?

A może lepiej otworzyć stragan na targowisku… ;)

To ostatnie mnie nie kręci bo lubię to co robię!

Awatar użytkownika
morion

Post autor: morion » wtorek 09 sie 2005, 08:59

W tym roku w Gdansku otwarto zaocznie na ETI kierunek Telekomunikacja i Elektronika, gdzie mozesz wybrac Katedre Systemow Multimedialnych (inzynieria dzwieku, obrazu, protetyka wzroku i sluchu), ale po drodze (przez pierwsze 2 lata) jest lekka rzeznia;) ja sobie tego kierunku osobiscie nie wyobrazam zeby moglbyc zaocznie, bo np na 2 semestrze jest 9 przedmiotow do zaliczenia i to naprawde nie latwych:/
GG: 3867380 *****Gdańsk*****

Awatar użytkownika
iksik

Post autor: iksik » piątek 12 sie 2005, 10:50

Nie dowiedziałem się zbyt wiele... :(

Może ktoś jeszcze ma coś do powiedzenia w tym temacie?

pjeciun

Post autor: pjeciun » piątek 12 sie 2005, 12:01

wiatm,

no wlasnie apropo tego kursu relizacji dziwkeu- czy ktos na nim byl? czy oprocz mozliwosci obcowania z profesjonalnym sprzetem oplaca sie na niego polsc? w sensie oplaca sie napewno ale moze ktos byl i by sie podzielil jakas refleksja?

pzdr
[addsig]
"(...) nic nie jest tak nudne jak prawda" - Charles Bukowski

ODPOWIEDZ