Bo już nie mogę patrzyć na mojego Sh201. Zamówiłem też CME M-key. Jest taka malutka!
 Ciekawe czy ten mały joystick jest coś wart. Mam Uf 5 ale sprzedaje bo troche ciężka i w sumie wolę poziome pitchbendery.
  Ciekawe czy ten mały joystick jest coś wart. Mam Uf 5 ale sprzedaje bo troche ciężka i w sumie wolę poziome pitchbendery.  Ciekawe czy ten mały joystick jest coś wart. Mam Uf 5 ale sprzedaje bo troche ciężka i w sumie wolę poziome pitchbendery.
  Ciekawe czy ten mały joystick jest coś wart. Mam Uf 5 ale sprzedaje bo troche ciężka i w sumie wolę poziome pitchbendery.  
  ...
 ...

. Dlatego same enkodery, choć mechanicznie pracują bardzo płynnie, wysyłają dane skokowo (od 0 do 127, z zaskokiem co "1"). Nie będę się przy tym wymądrzał, że znajdzie się coś co działa inaczej, bo nie jestem w stanie w kilkadziesiąt minut na tyle ogarnąć tego potwora
. Dlatego same enkodery, choć mechanicznie pracują bardzo płynnie, wysyłają dane skokowo (od 0 do 127, z zaskokiem co "1"). Nie będę się przy tym wymądrzał, że znajdzie się coś co działa inaczej, bo nie jestem w stanie w kilkadziesiąt minut na tyle ogarnąć tego potwora  .
.
 ) wszystkie parametry pracują  (a przynajmniej większość z nich) z pojedynczą precyzją. Przez to właśnie rzeczywiście daje się zauważyć owe skoki, niekoniecznie częstotliwości. Wszystko zależy jak, do czego, z czym i z jaką intensywnością powiążemy. Pewnie da się też jakoś ustawić w jaki sposów owe schody mają być pokonywane, bo cała rzecz dzieje się całkiem płynnie, nie ma mowy o jakimkolwiek "szarpaniu".
 ) wszystkie parametry pracują  (a przynajmniej większość z nich) z pojedynczą precyzją. Przez to właśnie rzeczywiście daje się zauważyć owe skoki, niekoniecznie częstotliwości. Wszystko zależy jak, do czego, z czym i z jaką intensywnością powiążemy. Pewnie da się też jakoś ustawić w jaki sposów owe schody mają być pokonywane, bo cała rzecz dzieje się całkiem płynnie, nie ma mowy o jakimkolwiek "szarpaniu".

. Ustawiając filtry czy cokolwiek innego i przeczesując nimi pełne zakresy dostępnych parametrów wszystko "na ucho" chodzi zaskakująco płynnie. W wolnej chwili będę musiał się temu bliżej przyjrzeć.
. Ustawiając filtry czy cokolwiek innego i przeczesując nimi pełne zakresy dostępnych parametrów wszystko "na ucho" chodzi zaskakująco płynnie. W wolnej chwili będę musiał się temu bliżej przyjrzeć. . W geście rozpaczy odpaliłem pliczek w Windows Media Player i w kilkanaście sekund nabyłem nowy system operacyjny
 . W geście rozpaczy odpaliłem pliczek w Windows Media Player i w kilkanaście sekund nabyłem nowy system operacyjny  . Od razu uprzedzę, że wszelkie filtrowanie Sys-Ex'u oczywiście powyłączałem w jednym i drugim programie. Cuda na kiju
. Od razu uprzedzę, że wszelkie filtrowanie Sys-Ex'u oczywiście powyłączałem w jednym i drugim programie. Cuda na kiju