Logic 8 - pełna rewolta?
Re: Logic 8 - pełna rewolta?
......troche sie mylisz i lok to nie xs key ktory na maca nie byl nigdy zlamany...
jest juz piracka wersja logic 8 - działająca......nigdy nie złamali.........
Xs key nigdy nie zostal zlamany. Nie ma dzialajacej wersji Logic Pro 7.x. A brak zabezpieczen w Logic Pro8 - to swiadome dzialanie APPLE zapewne...
Xs key nigdy nie zostal zlamany. Nie ma dzialajacej wersji Logic Pro 7.x. A brak zabezpieczen w Logic Pro8 - to swiadome dzialanie APPLE zapewne...
ja powiem szczerze dla mnie zbyt magixowo i kolorowo. chociaz wiem jaki potencjal kryje w sobie logic. wszystko w jednym oknie to argument ktory mnie by zachwycil ale nie zachwyca. Bo ja w jednym oknie pracuje od 2 lat w Ableton Live. I wlasnie firma Ableton jest dla mnie firma ktora oferuje bardzo duzo naprawde innowacyjnych rozwiazan za rozsadna cene...

Xs key nigdy nie zostal zlamany. Nie ma dzialajacej wersji Logic Pro 7.x. A brak zabezpieczen w Logic Pro8 - to swiadome dzialanie APPLE zapewne......
Jest juz piracka wersja LOGICA 8 , i nawet nie mozna jej nazwac Pirackią
To ze Logic 8 niema zabezpieczen jest to swiadoma POLITYKA APPLE , i tu wcale nie chodzi o Program LOGIC 8 . ktory tak czy siak zostanie kupiony w tysiacach kopji .. Cały MYK jest w tym ze logic 8 pracuje tylko na MACU !!! a tego sie nieda SCRAKOWAĆ :) jak widac w specyfikacji Logic 8 jest dosyc wymagajacym programem wiec Licza na podniesienie sprzedazy KOMPUTERÓW .. LOGIC jest tylko marchewka na sznurku , Chcą przejac PC-towców .. .
kolorystyka??przeciez jest tu pieknie dobrana - inne programy zdecydowanie bardziej festyniarsko wygladaja.............
magix??wstydzilbys sie porownywac.........
jak widac nie oplacilo im sie bawic w zabezpieczenie ktore wiecej klopotow przynosi niz pozytku - a do tego i swoje kosztuje........
no ale zadko ktory uzytkownik maca nie ma na program bo ten sprzet ludzie kupuja do pracy......a nie dzieciakowi do zabawy zlozony na gieldzie....
magix??wstydzilbys sie porownywac.........
jak widac nie oplacilo im sie bawic w zabezpieczenie ktore wiecej klopotow przynosi niz pozytku - a do tego i swoje kosztuje........
no ale zadko ktory uzytkownik maca nie ma na program bo ten sprzet ludzie kupuja do pracy......a nie dzieciakowi do zabawy zlozony na gieldzie....
- Miłaszewski
kurcze, fajny jest Logic 8, w porownaniu z 7.2 duuzo bardziej mi sie podoba
niestety jest pare bugow
[addsig]
niestety jest pare bugow
[addsig]
- Miłaszewski
jest funkcja "repeat section", ktora nie zawsze dziala prawidlowo
- zaznaczasz jakis fragment piosenki przy pomocy lokatorow (cycle) i klikasz na "repeat section". Dany fragment piosenki bedzie powtorzony (skopiowany) a wpszystko co bylo po prawej stronie bedzie przesuniete w prawo o dlugosc skopiowanej sekcji. Czasem dzieja sie przy tym dziwne rzeczy.
[addsig]
- zaznaczasz jakis fragment piosenki przy pomocy lokatorow (cycle) i klikasz na "repeat section". Dany fragment piosenki bedzie powtorzony (skopiowany) a wpszystko co bylo po prawej stronie bedzie przesuniete w prawo o dlugosc skopiowanej sekcji. Czasem dzieja sie przy tym dziwne rzeczy.
[addsig]
...jest funkcja "repeat section", ktora nie zawsze dziala prawidlowo
...
Pracuje jeszcze na Logicu 5,5 ,,, i zenujace jest to ze dopiero teraz ta funkca jest wdrozona ...
Pamietam DOS-owego Cakewalk -a ... 15 lat temu ,,, ta opcja juz była ..
...
Pracuje jeszcze na Logicu 5,5 ,,, i zenujace jest to ze dopiero teraz ta funkca jest wdrozona ...
Pamietam DOS-owego Cakewalk -a ... 15 lat temu ,,, ta opcja juz była ..
tak na marginesie dodam ze dla ekstremalnych jest opcja audacity :D. jest za free i ma "rewelacyjne" efekty :D. jak z przymusu musialem obrobic sciezke limiterem to zrozumialem dlaczego pewne rzeczy sa takie drogie, a inne nie...
No i mam. 8 płyt DVD, instalacja ca. 3 godziny, pudło waży 5 kilogramów!!! 479 Euro w Berlinie, w Polsce nadal jest Logic 7 za ok. 1100 Euro

Jestem przystojny i młody